Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 61 kpl
1 2 3 4 5 6 7 | seuraava >>
> Horošo 3-4 opettajan materiaali
Opettajan opas 3-4-luokkien pitkän venäjän oppikirjaan. Horošo-oppikirjan opettajanmateriaali koostuu puheen aktivoimiseksi tarkoitetuista kalvoista ja miellekartoista, kuullun- ja tekstinymmärtämistehtävistä, kertaustehtävistä, joita ovat myös ristisanatehtävät ja "Hyödylliset sanonnat"- pelit, ja kokeista.
Asiasanat: venäjän kieli kielikurssit kielten opetus opetusmateriaalit venäjän kieli

> 100 sanaa venäjää
Kaikki 33 kyrillistä kirjainta ja niiden ääntäminen. 100 sanaa ja pientä lausetta sekä vänäjän kirjoittaminen näppäimistöllä.
Asiasanat: ääntäminen venäjän kieli toiminnalliset materiaalit venäjän kieli aakkoset ilmainen

> Venäjän aakkoset
Kaikki 33 kyrillistä kirjainta ja niiden ääntäminen.
Asiasanat: näppäimistöt ääntäminen kyrillinen kirjaimisto aakkoset venäjän kieli aakkoset ääni kirjoittaminen

> Ystävä Pietarista - Urheilulajeja - kuuntelutehtävä
Kuullunymmärtämisharjoitukseen pohjautuva yhdistelytehtävä, jossa kuunnellaan mitä neljä venäläistä nuorta kertovat urheiluharrastuksistaan ja yhdistetään kuullun perusteella venäjänkielinen urheilulajin nimi oikeaan henkilöön.
Asiasanat: urheilulajit venäjän kieli sanastot kuullun ymmärtäminen venäjän kieli kielten opetus kuullun ymmärtäminen kielioppi urheilu Opetushallitus

> Lue mitä Fedja kertoo itsestään ja vastaa kysymyksiin
Luetunymmärtämisharjoitus, jossa luetaan mitä neljä venäläistä nuorta kertovat itsestään ja vastataan luetun perusteella suomenkielisiin monivalintakysymyksiin.
Asiasanat: luetun ymmärtäminen esittely (päätöksentekomenettely) venäjän kieli lukeminen kielten opetus kielioppi venäjän kieli

> Ystävä Pietarista - Egor - kuuntele ja järjestä lauseet
Kuullunymmärtämisharjoitus, jossa kuunnellaan mitä venäläinen nuori kertoo venäjäksi itsestään ja järjestetään kuullun perusteella venäjänkieliset lauseet oikeaan järjestykseen.
Asiasanat: harrastukset venäjän kieli lauseenjäsennys kuullun ymmärtäminen esittely (päätöksentekomenettely) kielioppi kuullun ymmärtäminen kielten opetus venäjän kieli Opetushallitus

> Ystävä Pietarista - harrastukset - kuuntelu
Kuullunymmärtämisharjoitus, jossa kuunnellaan neljän pietarilaisen nuoren tarina ja vastataan kuullun perusteella kuuteen harrastuksia koskevaan venäjänkieliseen kysymykseen.
Asiasanat: harrastukset venäjän kieli kuullun ymmärtäminen kielten opetus vapaa-aika venäjän kieli kuullun ymmärtäminen Opetushallitus

> Vuoret venäjäksi
Yhdistelytehtävä, jossa maailman suurimpien vuorten venäjänkieliset nimet yhdistetään luetun suomenkielisen tekstin perusteella oikeaan venäjänkieliseen maanosaan.
Asiasanat: maanosat venäjän kieli erisnimet vuoret venäjän kieli maantiede sanasto vuori Opetushallitus

> Verbejä arkielämästä
Monivalintatehtävä, jossa valitaan venäjänkielisessä lauseessa esiintyvälle verbille oikea suomenkielinen vastine.
Asiasanat: arkielämä verbit sanaluokat venäjän kieli sanat sanasto kielioppi venäjän kieli Opetushallitus

> Venäläisyys
Yhdistelytehtävä, jossa yhdistetään venäläisyyttä ja venäläistä elämäntapaa käsittelevien lauseiden alku sille loogisimpaan jatkoon.
Asiasanat: elämäntapa venäjän kieli venäläisyys kielioppi sanasto kulttuuri kielten opetus venäjän kieli Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus