Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 1 kpl
> Luki-Luukas
Luki-Luukas on lukemisen ja kirjoittamisen erityisvaikeuksista kärsiville oppijoille suunnattu interaktiivinen harjoitussivusto. Tehtävien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota monikanavaiseen oppimiseen. Osaa tehtävistä voi kuunnella. Harjoitukset toimivat Internet Explorer 6, Firefox 1, Mozilla/Netscape 7 ja Opera 7 -selaimissa tai uudemmissa. JavaScript ei saa olla kytketty pois. Äänitiedostojen kuuntelu edellyttää, että tietokoneessa on ääniominaisuudet ja mp3-tiedostoja tukeva soitinohjelma (esimerkiksi Windows Media Player). PDF-tiedoston (työkirja) avaamiseen tarvitaan maksuton Adobe Reader -ohjelma.
Asiasanat: lukeminen äidinkieli (oppiaineet) erityisopetus kirjoittaminen lukemisvalmiuksien kehittäminen kirjoittamisvalmiuksien kehittäminen erityisopetus lukemisvaikeudet lukeminen kirjoittaminen äidinkieli lukemishäiriöt

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus