Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 7 kpl
> Terveysliikunta
Esittelee tarkoituksenmukaisia menettelytapoja liikunnan opetukseen. Sisältää terveysliikuntasuosituksia, asiakirjalistan, PowerPoint-esityksen terveysliikunnan pääperiaatteista ja pdf-muotoisia liitteitä terveysliikunnan koulutuksen kehittämisestä.
Asiasanat: terveys suositukset terveysliikunta koulutus opetus liikunta liikuntakasvatus liikkuvuus oppiminen terveys terveyskasvatus

> Passi
Värillinen valokuva Suomen passin kannesta.
Asiasanat: passit turvallisuus yhteiskuntatieteet yhteiskunta liikkuvuus turismi yhteiskuntaoppi

> Poliisi liikenteessä
Viivapiirros poliisista ohjaamassa liikennettä.
Asiasanat: liikenne poliisi (organisaatiot) liikenteenohjaus liikkuvuus turvallisuus liikenne liikennekasvatus

> Passi
Mustavalkoinen valokuva Suomen passin kannesta.
Asiasanat: passit yhteiskunta turismi liikkuvuus yhteiskuntatieteet yhteiskuntaoppi turvallisuus

> Ajokortti
Valokuva ajokortista.
Asiasanat: ajokortit todistus lainsäädäntö liikenne liikkuvuus

> Keppijumppa
Keppijumpan lajisivut tarjoavat tietoa keppijumpan liikemallistosta. Sivut on tarkoitettu perusopetukseen ja toiselle asteelle. Myös opettajalle löytyy ohjeita.
Asiasanat: keppijumppa voimistelu liikunta liikkuvuus liikuntakasvatus

> Globaali-ikkuna
Globaalissa-ikkunassa tarkastellaan globalisaatiota kulttuurin, liikkuvuuden, ympäristön, talouden sekä politiikan näkökulmasta. Jokaisessa osiossa on kolme näkökulmaa ja niihin liittyviä tehtäviä. Perustehtävien lisäksi asioita voi pohdiskella erityisesti ihmisoikeuksien ja mediakasvatuksen kannalta. Minä ja globalisaatio -osuudessa tutut henkilöt kertovat videolla omasta suhteestaan globalisaatioon ja sen vaikutuksista elämäänsä. Globaali-ikkuna sopii erityisesti lukiolaisille, esimerkiksi kulttuuri-identiteetti ja kansainvälisyys -aihekokonaisuuden opiskelun tueksi.
Asiasanat: globalisaatio kulttuuri-identiteetti kulttuuri talous kansainvälinen politiikka ympäristö kansainvälisyys liikkuminen kulttuuri kulttuuri-identiteetti globalisaatio ympäristö liikkuvuus kansainväliset suhteet talous

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus