Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 34 kpl
1 2 3 4 | seuraava >>
> Linkki - Digitaalinen oppimateriaali tieto- ja viestintätekniikkaan
Linkki - Digitaalinen oppimateriaali tieto- ja viestintätekniikkaan on suunnattu ensisijaisesti perusopetuksen 7.-9. vuosiluokkien opetukseen. Soveltaen oppimateriaalia voi hyödyntää myös alakoulun ylimmillä luokilla sekä toisen asteen opetuksessa. Oppimateriaali on suunniteltu ensisijaisesti omana oppiaineena opetettavan tietotekniikan tai TVT:n opetukseen, mutta sitä on mahdollista hyödyntää myös muihin oppiaineisiin integroitavassa TVT-opetuksessa.
Asiasanat: tieto- viestintätekniikka ja tvt, tietotekniikka,

> Matikkatarinat.fi
Tämä sivusto kertoo vastauksia matematiikasta ja sen käytöstä
Asiasanat: matematiikanopettajat matematiikka matemaattiset taidot matemaattinen ajattelu matematiikka matikkatarinat

> Kurssihaku.fi - ammatilliset kurssit ja aikuiskoulutus
Kurssihaku.fi on hakijalle maksuton koulutuksenhaku palvelu. Palvelussa on ajantasaista tietoa tulevista ammatillisista kursseista ja koulutuksista kymmeniltä eri koulutusaloilta.
Asiasanat: haku kurssit koulutusalat ammatillinen koulutus ammatillinen aikuiskoulutus koulutus hakupalvelut ammattikurssit

> NewNews.fi
NewNews.fi - OPEN TO THE WORLD on ilmainen uutisportaali. Kattava uutisvirta ympäri maailmaa.
Asiasanat: uutiset urheilu kulttuuri

> Living with the internet: Keeping it safe - OpenLearn - The Open University
Englanninkielinen laaja oppimateriaali internetin ja tietokoneen turvallisesta käytöstä. Sivu esittelee mm. erilaisia tietoturvariskejä, tietokoneviruksia ja virustentorjuntamenetelmiä.
Asiasanat: Internet roskaposti tietokonevirukset verkko-oppimateriaali tieto- ja viestintärikokset tieto- ja viestintätekniikka tieto- ja viestintäteknologia tietokonelukutaito Internet

> TypingMaster - Kymmensormijärjestelmä haltuun tietokoneella. Opetusohjelmia ja kirjoitustaidon testausta.
TypingMaster Online sisältää kuusi erilaista kurssia väli- ja loppukokeineen, sekä kirjoituskokeita ja vinkkejä ergonomiseen kirjoittamiseen. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset näppäilytaidon opetteluun! Kaikkien kurssien pituutta voi säätää 20 minuutista aina 45 minuuttiin - eikä opiskelumateriaali lopu kesken. Lisäharjoitusta saat kätevästi muokattavista kirjoituskokeista ja peleistä. Peruskurssi Ylästeen ja lukion oppilaille 13 oppituntia, 96 harjoitusta Numerorivi 2 oppituntia, 13 harjoitusta Peruskurssi Junior Ala-asteen oppilaille 14 oppituntia, 72 harjoitusta Erikoismerkit 4 oppituntia, 24 harjoitusta Nopeuden kehittäminen 7 oppituntia, 36 harjoitusta Numeronäppäimistö 3 oppituntia, 20 harjoitusta
Asiasanat: konekirjoitus näppäimistöt ei

> SFS-Oppilaitosportaali
SFSedu-sivuston tarkoituksena on antaa tietoa standardeista sekä standardisoinnista ensisijaisesti opiskelijoille ja opettajille. Esimerkkeinä eri ikäryhmille suunnatusta standardien opetuksesta: Peruskoululaisille käytännön esimerkkejä standardien soveltamisesta kuten sähköpistokkeet, kirjelomakkeet, asiakirjastandardit, postinumerot, liikennemerkit…. Lukiolaisille pohdittavaksi vaikka kansainvälisen kaupan lainalaisuuksia, tuotekehitystä, kilpailukykyä ja tietysti kaikkia jo em. käytännön esimerkkejä. Ammattikoulussa standardit ovat yhä tärkeämpi osa käytännön työelämän taitoja ja kuuluvat jo jossain määrin osana opetukseen.
Asiasanat: materiaalitekniikka automaatio palveluala liikenne standardointi logistiikka null tuotantotekniikka arkkitehtuuri tekstiilit elektroniikka-ala elektroniikka paperiteollisuus laatujärjestelmät tietotekniikka-ala hallintajärjestelmät konetekniikka rakentaminen kemia puuteollisuus terveydenhuoltoala sähkö metsäteollisuus viestintätekniikka ympäristöala standardit tekstiiliteollisuus normit tietotekniikka liiketalous tekstiiliala elintarvikeala sähköala energia kauppa

> Audacity opetuksessa
Audacity-äänenkäsittelyohjelman suomenkielinen oppimateriaali
Asiasanat: musiikilliset tuotokset musiikkikasvatus musiikin äänityö

> Ohjelmointikursseja oppilaitoksille sekä itseopiskeluun. Viope Solutions Oy - Etusivu
Viope Solutions Oy on maailman johtava ohjelmoinnin ja matematiikan verkko-opetukseen erikoistunut yritys. Päätuotteemme Viope Ohjelmointikurssit -palvelu soveltuu erityisesti ohjelmoinnin opetuksen tueksi oppilaitoksiin, mutta myös itseopiskeluun.
Asiasanat: ohjelmointi matematiikka itseopiskelu c++, sql, ruby, php java, python, c,

> SMOOT - sosiaalinen media opetuksen ja oppimisen tukena
Näillä sivulla hyödyllistä tietoa ja informaatiota sosiaalisesta mediasta. SMOOT -projekti päättynyt 2007 vuoden loppuun.
Asiasanat: NY146280 NY155092 oppiminen NY164262 NY165443 NY155091

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus