Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 279 kpl
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 | seuraava >>
> Setka - venäjän verkkomateriaaleja
Setka virtuaalikouluhankkeessa tuotettua materiaalia kaikkien kouluasteiden venäjän opetukseen. Laajaa kokonaisuutta voidaan hyödyntää osina. Sisältää seuraavat kokonaisuudet: Arjen ilot, Arjen ilot - opettajan lisämateriaalia, Docushare - Venäjän virtuaalikoulu Setkan materiaalihaku, Docushare - ohje: Miten lisäät materiaalia tietokantaan?, Neljä päivää Pietarissa, Oppimisaihioita venäjän opiskeluun, Setkan opettajien tekemiä HotPotatoes-harjoituksia, Sillalla - lähiopetusmateriaali, Sähköpostikortteja venäjän opetukseen, Venäjän opiskelun ja opetuksen linkkejä, Venäjän verkkokurssi, www-harjoituksia venäjän oppikirjoihin.
Asiasanat: vapaa sivistystyö venäjän kieli kurssit lukio peruskoulu harjoitukset ammatillinen koulutus sanastot Opetushallitus, Virtuaalikoulu

> Mihin suomalainen uskoo? (UE5) | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion uskonnon (UE 5) mihin suomaliset uskoo -teemaa: Lähes 85% suomalaisista on evankelis-luterilaisen kirkon jäseniä. Muihin uskonto- ja kirkkokuntiin kuuluu yhteensä vain noin 3% kansalaisista. Toisaalta myös kirkkoon kuulumattomien osuus on tasaisesti kasvanut. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: lukio uskonto (uskominen) lukiolaiset Opetushallitus

> Varhaiskantaiset uskonnot ja uususkonnollisuus | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion uskonnon (UE 4) varhaiskantaiset uskonnot ja uususkonnollisuus -teemoja: Varhaiskantaisilla uskonnoilla on ollut suuri merkitys ennen suuria maailmanuskontoja. Tyypillistä näille ovat uhrausriitit sekä vainajien ja erilaisten jumaluuksien palvonta. Monet varhaiskantaiset uskonnot elävät kalendaaririittien kierron mukaan ja ovat vahvasti kytköksissä luonnon vaalimiseen sekä palvontaan. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: lukio lukiolaiset uskonto (uskominen) saamelaiset Jehovan todistajat mormonit Opetushallitus

> Hindulaisuus | Opettaja.tv | yle.fi - Lukio
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion uskonnon (UE 4) hindulaisuus -teemaa. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä ja tehtäviä.
Asiasanat: lukio uskonto (uskominen) käsitteet hindulaisuus lukiolaiset Opetushallitus

> Islam | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion uskonnnon (UE 4) islam -teemaa.. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita, tehtäviä ja kursseja.
Asiasanat: uskonto (uskominen) lukio lukiolaiset islam Opetushallitus

> Kristinusko | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion uskonnon (UE 4) kristinuso teemaa. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: lukiolaiset uskonto (uskominen) lukio kristinusko Opetushallitus

> Juutalaisuus | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion uskonnon (UE 4) teemaa juutalaisuus. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: lukio juutalaisuus lukiolaiset uskonto (uskominen) Opetushallitus

> Ihmisen elämä ja etiikka (UE3) | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion uskonnon (UE 3) Ihmisen elämä ja etiikka -teemaa: etiikka, arvot, moraali, raamattu, pelisäännöt, jotka ohjaavat ihmisen elämää joka päivä valintana. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja kursseja.
Asiasanat: etiikka lukiolaiset moraali Raamattu arvot (käsitykset) lukio uskonto (uskominen) Opetushallitus

> Kirkko, kulttuuri ja yhteiskunta (UE2) | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion uskonnon (UE 2) kirkko, kulttuuri ja yhteiskuntateemaa. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä ja kurssin.
Asiasanat: yhteiskunta kulttuuri lukiolaiset kirkko (instituutio) reformaatio reformaation aika lukio Opetushallitus

> Etälukio: uskonto | Abitreenit | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion uskontoa kokonaisuutena, jolla voi valmistua ylioppilaskirjoituksiin. Materiaalin avulla on mahdollisuus kerrata lukion uskontoa Etälukion radio-ohjelmien avulla. Ohjelmien kesto on n. 30 min. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä.
Asiasanat: lukiolaiset uskonto (uskominen) lukio kurssit Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus