Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Kielistä kiinni
Jyväskylä yliopiston soveltavan kielentutkimuksen keskuksen toteuttamilla sivuilla on tietoa kielestä ja kielenopetuksesta. Sivuston eri osissa käsitellään kielen merkitystä, kielten kirjoa, kielenoppimisen teorioita sekä äidinkielen ja vieraiden kielten suhdetta. Sivustolle on koottu linkkejä kieliharjoituksiin ja –tehtäviin.
Asiasanat: harjoitukset äidinkieli maahanmuuttajat kielifilosofia kielihistoria kieli NY146217 testit Opetusministeriö

> Rautakausi Etelä-Savossa
Rautakausi Etelä-Savossa -multimedian tavoitteena on tarjota ala-asteen ja lukioiden oppilaille havainnollistettua tietoa Itä-Suomen rautakaudesta, esineistä, asumisesta, ihmisistä, elämästä ja kuolemasta. Opetuspaketti on jaettu kahteen ryhmään, laajempaan, lukiotasolle tarkoitettuun ja ala-asteen materiaalin, jossa on mukana esihistorian elämästä kertovia animaatioita ja tehtäviä. Mukana on myös linkkiluettelo tärkeimmistä esihistorian kouluopetukseen ja esihistorian tutkimukseen liittyvistä Internet-sivuista.
Asiasanat: historia peruskoulu rautakausi lukio Opetusministeriö

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus