Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Teknokas rakenteet
Rakenteet – aihealueeseen tutustuminen on hauska ja helppo tapa lähteä tutustumaan rakennettuun ympäristöön, teknologiaan. Tutustuminen kannattaa aloittaa lasten lähiympäristöstä: minkälaisia rakenteita löytyy koululuokan sisältä, entä pihan kiipeilytelineistä – entäpä kotoa? Oppilaiden kanssa kannattaa tehdä rakennettuun ympäristöön liittyviä ”teknoretkiä” – käydään tutustumassa esimerkiksi koulun lähellä olevaan siltaan tai linkkimastoon ja havainnoidaan siinä käytettyjä rakenteita.
Asiasanat: holvit rakennelmat lumi rakenneanalyysi palkit rakenteet (rakentaminen) rakenne kolmiotuki

> Tekstien rakenne ja merkitys (ÄI2) | Opettaja.tv | yle.fi - lukio
Yleisradion opettaja.tv:n Tekstien rakenne ja merkitys (ÄI2) -teemapaketissa harjaannutaan erittelemään tekstien kieltä, rakenteita ja merkityksiä sekä opitaan näkemään tekstin yhteys kontekstiin ja muihin teksteihin. Myös kyky kirjoittaa omia tekstejä kehittyy.Sisältö on tarkoitettu lukion äidinkielen ja kirjallisuuden oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: kirjoittaminen kielenhuolto tuottaminen, tekstin rakenne,

> Villakuidun rakenne
Piirroskuva villakuidun rakenteesta.
Asiasanat: kuitukasvit luonnonkuidut villa kuidut tekstiiliala tekstiilitaide materiaalit vaatetus luonnonmateriaalit käsiteollisuus tekstiilit villa käsityökasvatus käsityö villakuidut rakenne

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus