Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> ManagEnergy KidsCorner/Energian Taikaa
Energiaopetusta alle 11- vuotiaille lapsille. Tietoa ja tehtäviä eri energiamuodoista, energian säästämisestä, liikenteestä sekä ilmastonmuutoksesta. Valokuvia, tulostettavia väritystehtäviä, animaatioita ja pelejä.
Asiasanat: NY149621 kestävä kehitys ilmasto luonnonilmiöt ilmasto ympäristökasvatus teknologia kestävän kehityksen kasvatus energia liikenne ilmastonmuutos yrittäjyys liikenne energia ympäristö

> Solujen salat
Solujen salat -sivustoa voidaan käyttää solujen rakenteen, biokemian ja biotekniikan opetuksen tukena yläasteella ja lukiossa. Sivusto sisältää animaatioita, tehtäviä, sanaston, harjoitustöitä sekä valmiit oppimispolut yläasteelle ja lukiokoulutukseen.
Asiasanat: lääketiede biotekniikka biokemia geenit solut kasvinjalostus biokemia bioteknologia geenitekniikka lääketiede ympäristö ympäristö

> Tietoa Suomen suurpedoista
Eri viranomaistahojen ja järjestöjen tuottamaa tietoa Suomen suurpetotilanteesta, petoasioiden hoidosta ja suojelusta. Lajikuvaukset ja suojelu- ja hoitotoimenpiteet, tutkimustietoa. Kuvia pedoista ja niiden jäljistä. Uutisia ja metsästysasioita.
Asiasanat: biologia biologia ympäristö ympäristökasvatus ympäristö

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus