Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 8 kpl
> Adjektiiviharjoitus
Helppo ja hauska multimediaharjoitus adjektiiveista 3-4 luokkalaisille.
Asiasanat: adjektiivit multimedia äidinkieli NY159124

> Uskonnollinen maailma | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee alakoulun uskonnon opetusta. Tämä osio liittyy maailman eri uskontoihin. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: NY159124 maailma uskonto (uskominen) Opetushallitus

> Ev. lut. uskonto | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee alakoulun uskonnon opetusta. Tämä osio liittyy evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: NY159124 evankelis-luterilainen kirkko uskonto (uskominen) Opetushallitus

> Historia | Opettaja.tv | yle.fi -alakoulu
Yleisradion opettaja.tv:n historia-teemakokonaisuus käsittelee laajasti kulttuurimme historiaa aina kivikaudesta keskiaikaan. Sivuilla on 46 videota aiheeseen liittyvään muuhun ylen tuottamaan materiaaliin. Teemakokonaisuus on tarkoitettu alakoulun historian oppitunneille.
Asiasanat: pronssikausi kulttuuri kivikausi historia keskiaika NY159124

> Vesistöt | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti alakoulun biologian opetukseen, jonka aiheena on vesistöt. Materiaali sisältää kuusi videota ja viisi tehtävää.
Asiasanat: saimaannorppa NY159124 purot vesistöt biologia elinympäristö simpukat

> Suot | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti alakoulun biologian opetukseen, jonka aiheena suot. Materiaali sisältää 4 videota ja neljä tehtävää.
Asiasanat: linnut NY159124 suot Suo, Kaakkuri

> Pirkanmaan maiseman viesti 1
Peruskoulujen 3 - 9 luokille tehty materiaali, jossa tutustutaan Pirkanmaan maisemaan ja sen kehitykseen eri aikakausina. Sisältökokonaisuudet ovat Pirkanmaan maisemat, ennen kirjoitettua historiaa, ruotsin vallan aikaan, maailman tuulia, suuria muutoksia, nyt ja huomenna. Tehtävien kautta opitaan asioita niin esihistorian ihmisten elämäntavoista kuin nykyajan vaikuttamiskeinoistakin. Tehtävät on jaoteltu aikakausittain, ja sen jälkeen teemoittain. Kunkin tehtäväsivun alussa on -symbolilla merkitty info-osuus. Osa tehtävistä on tarkoitettu itsenäiseen työskentelyyn, osassa tarvitaan opettajan mukanaoloa.
Asiasanat: historia peruskoulu äidinkieli kuvaamataito kotiseutu biologia maantieto NY159124 tekninen työ (oppiaineet) matematiikka Pirkanmaa

> Voie Expresse - undervisningsmaterial
På dessa sidor hittar du undervisningsmaterial om: Den Franska revolutionen och kejsartiden, 1800-talet i Frankrike, material som följer läroplanerna, material som är oberoende av läromedel, språknivåerna bestämda enligt de europeiska språkramarna, grammatik, hörförståelse och kultur.
Asiasanat: peruskoulu NY159125 NY159124 oppilaat lukio opettajat ranskan kieli Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus