Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> Kansalaisen lakitieto - Lukion yhteiskuntaoppi - Internetix
Internetixin yhteiskuntaopin verkkokurssi  (YH3) käsittelee kansalaisen lakitietoa. Kurssi sisältää ohjeet opettajalle ja oppilaalle, oppimateriaalin sekä tehtävänannot. Oppimateriaalissa on aiheeseen liittyviä tehtäviä.
Asiasanat: työsuhde asuminen yhteiskuntaoppi luonto velat kansalaiset sopimusoikeus NY161728 oikeuslaitos ympäristö takaus oikeus (oikeudenala)

> Lakitieto, oikeus, rikokset | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion yhteiskuntaoppia. Tämä osa liittyy teemakokonaisuuteen Kansalaisen lakitieto YH3 ja käsittelee lakitietoa, oikeutta ja rikoksia. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: yhteiskuntaoppi oikeus (oikeudenala) lukio rikoslaki NY161728 Opetushallitus

> Kansalaisen lakitieto (YH3) | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion yhteiskuntaoppia. Kansalaisen lakitieto YH3 sisältää materiaalia itsessään sekä linkit osa-alueisiin: Lakitieto, oikeus, rikokset sekä Kansalaisen perusoikeudet - näistä on myös omat aineistokuvaukset. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: yhteiskuntaoppi kansalaiset NY161728 lukio Opetushallitus

> Elämäni asiakirjat – Kansalaisen lakitietoa verkossa
Materiaali sisältää tietoa mitä tulee ottaa juridisesti huomioon, kun tehdään asunnon kauppakirja, kiinteistön kauppakirja, avioehtosopimus, velkakirja, perukirja, testamentti ja perinnönjakokirja. Materiaali on suppea monikäyttöinen materiaali, joka on kohdennettu lukioikäisille.
Asiasanat: NY161728 oikeustiede laki

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus