Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Kirjoittaminen | Opettaja.tv | yle.fi - yläkoulu
Yleisradion opettaja.tv:n Kirjoittaminen -teemapaketissa perehdytään luovaan ja asiakirjoittamiseen. Aiheena ovat esimerkiksi teatterikäsikirjoituksen tekeminen ja uutisen kirjoittaminen. Sisältö on tarkoitettu yläkoulun äidinkielen ja kirjallisuuden oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: äidinkieli (oppiaineet) käsikirjoittaminen uutiset käsikirjoitukset NY161857 kirjoittaminen

> Haastattelu | Opettaja.tv | yle.fi - yläkoulu
Yleisradion opettaja.tv:n Meditatekstit: Haastattelu -teemakokonaisuus sisältää 17 oppilaiden tekemää haastatteluvideota. Teemakokonaisuus on tarkoitettu yläkoulun äidinkielen ja kirjallisuuden oppitunneille.
Asiasanat: NY161857 media uutiset haastattelut

> Uutiset | Opettaja.tv | yle.fi - yläkoulu
Yleisradion opettaja.tv:n Meditatekstit: Uutiset -teemakokonaisuudessa tutkitaan mikä on uutinen, verrataan uutisen ja mainoksen eroja sekä tarkastellaan blokaamisen roolia tiedonvälityksessä. Sivustolla on 7 videota ja linkit Ylen uutispalveluun sekä nuorten itsetekemiin uutisiin A-tuubiin. Teemakokonaisuus on tarkoitettu yläkoulun äidinkielen ja kirjallisuuden oppitunneille.
Asiasanat: mainokset mediakasvatus NY161857 uutiset

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus