Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> MC Urho - opetusmateriaalia biologian ja terveystiedon opetukseen
Oppimateriaali soveltuu yläkouluikäisten ja lukiolaisten biologian ja terveystiedon opetukseen. Siinä käsitellään mm. tupakan, korkean verenpaineen ja kolesterolin haittoja sekä terveelliseten elämäntapojen merkitystä. Oppilaat opiskelevat itsenäisesti tämän verkkomateriaalin avulla, jonka lisäksi aiheita voidaan käsitellä tunneilla sivustolla olevien tehtävämonisteiden kanssa.
Asiasanat: verkko-opetus terveystieto tupakointi verkko-oppimateriaali terveellisyys verenpaine kolesteroli biologia

> Terveys ry - Tupakoinnin ehkäisy
Terveys ry:n materiaali tupakoinnin ehkäisyyn nuorille. Sivuilta löytyy oppimateriaali terveystiedon opetuksen tueksi 8-9 luokille sekä toisen asteen terveystiedon opetukseen. Materiaali sisältää tietoa ja tehtäviä seuraavista sisällöistä: Tupakkamainonta ja sponsorointi, Tupakka urheilumaailmassa, Musiikkibisnes ja tupakka, Brändilähettiläät, Uusmedia sekä Naiset ja lapset tupakkamarkkinoinnin kohteena. Myös opettajan opas on ladattavissa sivuilta, sekä sivuilla on linkki Metropolia ammattikorkeakoulun tekemiin animaatiohin.
Asiasanat: tupakansavu NY144554 tupakkatuotteet tupakka tupakointi

> Elimistöjen rakenne, toiminta ja merkitys | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti lukion biologian opetukseen, jonka aiheena on elimistöjen rakenne, toiminta ja merkitys. Materiaali sisältää 20 videota, yhden äänitteen ja kolme tehtävää.
Asiasanat: mahalaukku maksa hermosto tupakointi luusto silmät näkö ravintoaineet korvat hajuaisti nenä keuhkot kirurgia kuulo entsyymit sokeri sydän ruoansulatus biologia

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus