Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Kultainen Kuutio: Kannustin hyvään matematiikan esiopetukseen
Lukumäärälaukussa on lukumääriin ja numeroiden kirjoittamiseen liittyviä toimintaideoita opettajille valmiine materiaaleineen ja ohjeineen. Teemalaukussa: rasiat & mutterit, tunnustelupussit, kuinka monta kuviota?, hyppyjä, hajotuskone, sarjat, noppapeli, Dinot kultakaivoksessa, lukumäärien vertailu, hajoitellaan numeroiden kirjoittamista.
Asiasanat: pelit mutterit numerot leikit kuviot noppapelit matematiikka esiopetus lukumäärä rasiat

> How many?
Englannin kielen harjoitustehtävä, jossa tavoitteena on harjoitella lukumääriä.Tehtävässä kirjataan, kuinka monta eläintä kuvassa on, lukumääräärä kirjataan ensimmäiseen laatikkoon(esim. one) ja lisää sanan loppuun s jos se on tarpeen. Jos sanan loppuun ei kuulu laittaa s-kirjainta, lisää viiva - . Harjoitus on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 330 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: lukumäärä lukusanat englannin kieli luvut

> Aihioita matematiikan erityisopetukseen
Luku-, erilainen/samanlainen- käsitteitä ja sarjoittamista käsittelevä matematiikan oppimateriaali, joka on suunniteltu erityisesti pienille lapsille ja erityisen tuen oppilaille.
Asiasanat: lukujonot matematiikka lukumäärä erityisopetus perustaidot matematiikka oppiminen

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus