Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 8 kpl
> El cuerpo humano
Espanjana kielen tehtävä, jossa tavoitteena on opetella tuntemaan ruumiinosien nimiä espanjaksi. Yhdistelytehtävä, joka sisältää 3 sivua. Harjoitus on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 350 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki. * Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: espanjan kieli ruumiinosat sanat

> El cuerpo humano
Espanjana kielen tehtävä, jossa tavoitteena on tunnistaa ihmisruumiin osat. Yhdistelytehtävä. Harjoitus on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 350 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki. * Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: sanat sanastot espanjan kieli ruumiinosat

> Les parties du corps
Ranskan kielen harjoitustehtävä, jossa tavoitteena on opetella tuntemaan ruumiinosien nimiä ranskaksi. Yhdistelytehtävä, joka sisältää 3 sivua. Harjoitus on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 350 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki. * Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: sanastot sanat ranskan kieli ruumiinosat

> Body parts
Englannin kielen harjoitustehtävä, jossa tavoitteena on opetella tuntemaan ruumiinosien nimiä englanniksi. Yhdistelytehtävä, joka sisältää 3 sivua. Harjoitus on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 330 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: englannin kieli ruumiinosat yhdistäminen sanat

> Vartaloon liittyvää sanastoa
Harjoitus, jossa sekoitetuista kirjaimista muodostetaan piirroksen esittämän ruumiinosan venäjänkielinen nimi.
Asiasanat: ruumiinosat venäjän kieli vartalo sanastot kielten opetus sanasto venäjän kieli ihmisen anatomia Opetushallitus

> Miltä me näytämme?
Peruskoulun ja lukion oppilaille sopivaa venäjänkielistä ruumiinosa- ja perheenjäsensanastoa käsittelevä sivusto, joka sisältää kuullun- ja luetunymmärtämistehtäviä sekä aihepiiriin liittyviä harjoituksia.
Asiasanat: sanastot perhe (ilmiöt) ruumiinosat kuullun ymmärtäminen perheenjäsenet venäjän kieli ihminen Opetushallitus

> Kasvot ja pää
Peruskoulun ja lukion oppilaille tunnin osana käytettävä harjoitus, jossa sekoitetuista kirjaimista muodostetaan venäjänkielisiä pään ja kasvojen osien nimiä.
Asiasanat: ruumiinosat sanastot venäjän kieli pää kasvot Opetushallitus

> Sisäelimet -tietokilpailu
Sisäelimet -tietokilpailu sisältää kysymyksiä liittyen sisäelimiin ja niiden toimintaan. Oppija valitsee tietokilpailuun joko tytön tai pojan hahmon. Ohjelma tarjoaa vastausvaihtoehtoja ja kertoo lopuksi oikeat vastaukset.
Asiasanat: munuaiset maksa sisäelimet suolisto sappirakko keho ruumiinosat biologia haima sydän biologia

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus