Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Lukutaidon arviointi
Lukutaidon arviointi –osioon kootaan kuvauksia ja tietoa käytössä olevista lukemisvalmiuksien ja lukutaidon arvioinnin välineistä sekä tietoa laajemmasta yksilöllisestä arvioinnista, jonka avulla ongelmia voidaan selvittää. Lukutaidon arviointi –osioon tulee tarjolle myös hankkeen aikana kehitettäviä arvioinnin välineitä, niihin liittyvää tausta- ja tutkimustietoa sekä välineiden käytön ja soveltamisen ohjeita.
Asiasanat: Internet oppiminen lukutaito

> Lukemaan opettaminen
Lukemaan opettaminen -osiossa tarjotaan tietoa lukemisen ja kirjoittamisen esi- ja alkuopetuksen tavoitteita ja periaatteita. Sivuille kootaan myös kuvauksia ja tietoa käytössä olevista lukemaan opettamisen menetelmistä sekä erityisen tuen tarpeessa olevien lasten opettamisesta.
Asiasanat: lukutaito oppiminen äidinkieli lukeminen lukutaito lukemisstrategiat

> Lukutaidon kehittyminen — LukiMat
Lukutaidon kehittyminen –osioon kootaan tietoa lukemisvalmiuksista, lukemisen ja kirjoittamisen perustaidoista ja taitojen sujuvoitumisesta eri ikävaiheissa. Iänmukaista kehitystä koskevan tiedon avulla voi helpommin tunnistaa lapset, jotka tarvitsevat erityistä tukea taitojensa kehittämiseen.
Asiasanat: lukutaito fonologia oppiminen lukeminen

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus