Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 8 kpl
> Kupla-akatemia
Suomen sarjakuvaseuran sivut opettavat, kuinka sarjakuvia tehdään. Sivusto on erittäin laaja ja yksityiskohtainen. Se opastaa askel askeleelta sarjakuvan tekemisen vaiheet ja sisältää paljon esimerkkejä ammattilaisten töistä.
Asiasanat: sarjakuvat kuvaamataito verkko-oppimateriaali kuvataide mediataidot viestintätaidot

> Comics | Make a comic | Bitstrips
Englanninkielisellä sivustolla voi rakentaa eri osasista oman sarjakuvan. Sarjakuvan avulla voi harjoitella esim. tietyn aihepiirin sanastoa.
Asiasanat: sarjakuvat englannin kieli kielitaito kielen oppiminen kielten opetus sarjakuva kielitaito englannin kieli Sarjakuva

> Kid Beowulf
Sarjakuvia EU-maiden kansalliseeposten sankareista, esim. Rolandista ja El Cidistä.
Asiasanat: sarjakuvat

> Kuvataiteen opetusta tieto- ja viestintätekniikan avulla
Sarjakuvan tekeminen digikameralla.
Asiasanat: kuvataide sarjakuvat digitaalikamerat

> Sarjakuva kielten opetuksessa
Kieltenopettaja, TVT-opetuskäytön innovatiivinen kehittäjä ja kouluttaja Anita Nehrenheim esittelee ja jakaa ideoimiaan ja oppitunneilla testaamiaan uudenlaisia, innostavia työtapoja hyödyntää vapaasta verkosta saatavilla olevaa laadukasta materiaalia kielten opetuksessa. Palaute oppilailta on vakuuttavaa: paljon työskentelyintoa ja hyviä oppimistuloksia! Verkosta löytyy runsaasti vieraskielisiä sarjakuvastrippejä. Oppilaat suomentavat sarjakuvien tekstejä mahdollisimman luonteviksi. Tuloksia pohditaan lopuksi yhdessä. Yläkoulun 8. ja 9. luokille ja lukio. Kaikki kielet
Asiasanat: kieli ja kielet kääntäminen NY146264 käännökset sarjakuvat

> Sarjakuva kielten opetuksessa
Kieltenopettaja, TVT-opetuskäytön innovatiivinen kehittäjä ja kouluttaja Anita Nehrenheim esittelee ja jakaa ideoimiaan ja oppitunneilla testaamiaan uudenlaisia, innostavia työtapoja hyödyntää vapaasta verkosta saatavilla olevaa laadukasta materiaalia kielten opetuksessa. Palaute oppilailta on vakuuttavaa: paljon työskentelyintoa ja hyviä oppimistuloksia! Oppilaat yhdistävät oppikirjan lauseen tai vapaan tuotoksensa verkosta hakemaansa kuvaan (tunnettu henkilö, sarjakuvahahmo tai muu). Kuva ja teksti yhdistetän PowerPointilla. Kaikkiin kieliin, kaikille tasoille.
Asiasanat: kieli ja kielet sarjakuvat

> Sarjakuva - Menetelmät - Materiaalit - Opettajalle - Nuorten Akatemia
Nuorten Akatemian koostamaa materiaalia sarjakuvien pedagogista käytöstä.
Asiasanat: sarjakuvat menetelmät

> Taito- ja taideaineet - Nuorten Akatemia
Taito-ja taideaineiden ideoita Nuorten Akatemian tuottamana ja kokoamana.
Asiasanat: julisteet sarjakuvat ilmastonmuutokset

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus