Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> Luonnon monimuotoisuus | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti lukion biologian opetukseen, jonka aiheena on luonnon monimuotoisuus. Materiaali sisältää 16 videota ja kolme äänitettä.
Asiasanat: hauki varikset (suku) murtovesi varpuslinnut liskot särkikalat särki linnut majavat varpuset käärmeet petoeläimet susi yso_haukikalat petokalat harakka siilit (heimo) sammakkoeläimet metsät ilves pöllöt sammakot varis (laji)

> Matelijat ja sammakkoeläimet | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti yläkoulun biologian opetukseen, jonka aiheena on matelijat ja sammakkoeläimet. Materiaali sisältää kolme videota ja kolme tehtävää.
Asiasanat: liskot sammakot matelijat käärmeet vaihtolämpöisyys

> Matelijat ja sammakkoeläimet | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti alakoulun biologian opetukseen, jonka aiheena on matelijat ja sammakkoeläimet. Materiaali sisältää neljä videota ja neljä tehtävää.
Asiasanat: matelijat sammakkoeläimet sammakot liskot rupikonna, rupilisko, rantakäärme, vesilisko,

> Marikan herppisivut
Runsaasti tietoa matelijoista ja muista terraarioeläimistä. Sisältää myös terraarioeläinten hoito-ohjeita.
Asiasanat: liskot kilpikonnat terraariot käärmeet

> Vesilisko (perunakellari)
Tämä koululaisille suunnattu multimediapaketti vesiliskosta sisältää perustietoa Suomen mielenkiintoisimmasta sammakkoeläimestä ja pienen loppupelin. Sivusto on graafinen ja siksi melko raskas. Valitettavasti tämä sivusto toimii kunnolla vain Internet Explorer -selaimessa, JavaScript-tuki päällä. Sivustoa on elävoitetty myös muutamilla äänitehosteilla, joten jos tietokoneessa on ääniominaisuudet, kytke ne päälle. Sivusto aukeaa erilliseen ikkunaan. Sitä voi siirtää parempaan paikkaan ikkunan yläpalkista hiirellä nappi pohjassa vetämällä. Tämän ikkunan voit halutessasi sulkea. Voit vaihtoehtoisesti avata navigointinappulat sisältävän suuremman ikkunan jos resoluutiosi on 1024*768 tai suurempi. Pienempään resoluutioon ikkuna ei kunnolla sellaisena mahdu.
Asiasanat: matelijat ympäristö- ja luonnontieto liskot biologia eläimet sammakkoeläimet

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus