Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 11 kpl
1 2 | seuraava >>
> Yritystoiminta | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion yhteiskuntaoppia. Tämä osa liittyy teemakokonaisuuteen Taloustieto YH2 ja käsittelee yritystoimintaa. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: lukio yritystoiminta yrittäjyys yhteiskuntaoppi Opetushallitus

> Yrittäjyyden trendit
Käsittelee yritystoiminnan trendejä viidessä eri osiossa. Tavoitteena on valottaa yrittäjyyden ilmenemisen erilaisia muotoja nyky-yhteiskunnassa. Sisältää tehtäviä, testejä, linkkejä ja lisäkirjallisuutta.
Asiasanat: yrittäjyyskasvatus etiikka yrittäjyys yritystoiminta oppiminen naiset perheyritykset yrittäjät maaseutuyritykset yrittäjyyskoulutus talous yritys

> Kannattavuus ja katetuotto
Aineisto perehdyttää kannattavuuden käsitteeseen ja katetuoton laskemiseen. Mukana on tehtäviä, joiden avulla voidaan arvioida opittua. Aineisto soveltuu käytettäväksi eri aloilla yrittäjyyden ja yritystoiminnan opiskelussa. Osa sisällöistä vaatii Flash-laajennuksen selaimeen.
Asiasanat: yrittäjyys liiketoiminta kannattavuus katetuottolaskenta yritystoiminta katetuotto ammatillinen koulutus yritys yrittäjyyskoulutus liikkeenjohto talous liikkeenhoito

> EU yrityksen toimintaymparistona
Verkkokurssi soveltuu käytettäväksi aloilla, joilla opiskellaan EU-asioita yritysten ja talouselämän näkökulmasta. Aineistoa voidaan käyttää oheisaineistona useiden eri oppiaineiden ja opintojaksojen yhteydessä. Sisältää yksinkertaisia testejä sekä pohdintaan ja itsenäiseen työskentelyyn ohjaavia kysymyksiä.
Asiasanat: yritystoiminta EU-politiikka talouselämä päätöksenteko yritykset EU-maat ammatillinen koulutus Euroopan unioni liikkeenjohto talous yrittäjyyskoulutus Eurooppa virtuaalikoulu

> Liiketoimintasuunnitelma
Liiketoimintasuunnitelma on keskeinen väline yrityksen kehittämisessä. Tämän verkkoaineiston tavoitteena on yrityksen liiketoimintasuunnitelman ohjattu laatiminen.
Asiasanat: yrittäjyyskasvatus kehittämissuunnittelu liiketoimintasuunnitelmat liiketoiminta yrittäjyys yritystoiminta liikealan koulutus ammatillinen koulutus lukio yrittäjyyskoulutus yritys virtuaalikoulu

> Akateeminen yrittäjäkoulu
Akateemisesta yrittäjäkoulussa on kymmeniä artikkeleita yrittämisen eri vaiheisiin. Artikkeleita voi hyödyntää tietolähteenä opinnoissa oppilaitoksen kautta tai suoraan itseopiskelumateriaalina. Lukeminen vaatii rekisteröitymisen.
Asiasanat: yrittäjyys yritystoiminta yrittäjyyskoulutus yritys

> Työ- ja elinkeinoministeriö
Työ- ja elinkeinoministeriön yrityspalvelut. Sivulla on tietoa yritystoiminnasta.
Asiasanat: yritystoiminta yrittäjyys yrittäjyyskoulutus yritys

> Suomen Uusyrityskeskukset
30 alueellisen uusyrityskeskuksen yhteistoimintajärjestö. Uusyrityskeskusverkosto tarjoaa yrittäjäksi aikoville laadukasta ja maksutonta neuvontaa, joka tukeutuu yli 1000 elinkeinoelämän asiantuntijan osaamiseen.
Asiasanat: yritystoiminta yrittäjyys yritys yrittäjyyskoulutus yritystoiminta yrittäjyys

> Suomen Yrittäjät
Opettajalle opetuksen tueksi ja oppilaalle myös omatoimiseen tutustumiseen soveltuva tietolähde yrittäjyydestä. Perustietoa useisiin yritystoimintaan liittyvistä asioista, mm. kilpailuasioista, konsultoinnista, atk-laitteistojen hankinnasta, kirjanpidosta jne.
Asiasanat: yrittäjyys yritystoiminta yrittäjyyskoulutus yritys

> Yritys-Suomi
Tietolähde opettajalle ja oppilaalle yrittäjyydestä. Työ- ja elinkeinoministeriön koordinoima verkkopalvelu yrityksille, yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville auttaa löytämään helposti julkisten palveluiden luo, jotka liittyvät yrityksen perustamiseen, kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistämiseen.
Asiasanat: yrittäjyys yritystoiminta yrittäjyyskoulutus yritys

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus