Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Mediataide kasvattaa!
Verkkopalvelu vastaa opettajien tarpeeseen saada helppokäyttöistä ja hyvin suunniteltua opetusmateriaalia lasten ja nuorten media- ja taidekasvatukseen. Tavoitteemme on tukea opettajien työtä tuottamalla laadukasta opetusmateriaalia eri ikäisten lasten kanssa työskentelyyn. Mediataide kyseenalaistaa usein tavanomaista mediakuvastoa ja toimii hyvin myös audiovisuaalisen kerronnan perusopetuksessa. AV-arkin opetuspaketit ja verkkopalvelu mahdollistavat kotimaisten eturivin taiteilijoiden teosten hyödyntämisen osana opetusta. Haluamme olla mukana kasvattamassa sekä tulevaisuuden taiteilijoita että taiteen kokijoita. AV-arkin verkkopalvelu mahdollistaa oikean taiteen esittämisen ja hyödyntämisen kouluissa. Uusia opetuspaketteja, katsottavia teosesimerkkejä ja tehtäviä pyritään tuottamaan palveluun lisää vuosittain, hankerahoituksesta riippuen. Otamme mielellämme vastaan yhteistyöehdotuksia ja kehittämisideoita!
Asiasanat: audiovisuaalinen aineisto audiovisuaalinen oppimateriaali media mediataide media-ala

> Taidehistorian aikajana
Taidehistorian aikajana
Asiasanat: teollinen muotoilu ekspressionismi postmodernismi käsitetaide mediataide valokuvataide muotoilu rokokoo romaaninen tyyli taidehistoria mesoliittinen kausi NY164059 barokki uusklassismi modernismi renessanssi taide biedermeier goottikulttuuri paleoliittinen kausi antiikki esihistoria uusekspressionismi empire neoliittinen kausi poptaide keskiaika kineettinen taide nykytaide varhaisrenessanssi arkkitehtuuri romantiikka performanssi kivikausi

> Polut - tietoa design-oppimisesta
POLUT-verkkojulkaisu käsittelee designia ja sen oppimista. Se on kooste johdantotekstejä, teorioita ja käsitteellisiä työkaluja, joiden avulla lukija voi työstää omaa designosaamistaan yhteisössä muiden kanssa. Julkaisun materiaali on syntynyt pääosin tekijöiden omista työ-, oppimis- ja opetuskokemuksista designtoiminnan alueella. Sisältökokonaisuudet ovat yhteiskunnalliset ongelmat suunnittelussa, yhteisöllinen tutkiva suunnittelu, designtoiminta prosessina, luovuus ja design. Ammatilliseen koulutukseen tarkoitettu kokonaisuus sopii monen tunnin osaksi tai itseopiskeluun.
Asiasanat: mediataide käsityöala käsityö (toiminta) käsityökasvatus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus