Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 6 kpl
> MAA5 - Vektorit
Internetixin vektoreita käsittelevä oppimateriaali liittyy lukion matematiikan kurssiin (MAA5).
Asiasanat: kolmiulotteisuus vektorit (matematiikka)

> Pistetulo eli skalaaritulo | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n vektorien teemakokonaisuus käsittelee pistetuloa eli skalaarituloa (MAA5). Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion matematiikan pitkän oppimäärän oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: vektorit (matematiikka) skalaaritulo pistetulo,

> Vektorit kolmiulotteisessa avaruudessa | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n vektorien teemakokonaisuus käsittelee vektoreita kolmiulotteisessa avaruudessa (MAA5). Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion matematiikan pitkän oppimäärän oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: kolmiulotteisuus vektorit (matematiikka) matematiikka avaruus paikkavektori

> Vektorit kaksiulotteisessa koordinaatistossa | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n vektorien teemakokonaisuus käsittelee vektoreita kaksiulotteisessa kordinaatistossa (MAA5). Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion matematiikan pitkän oppimäärän oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: vektorit (matematiikka) NY165767 matematiikka kordinaatisto

> Vektorien ominaisuuksia ja laskutoimituksia | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n vektorien teemakokonaisuus käsittelee vektorien ominaisuuksia ja laskutoimituksia (MAA5). Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion matematiikan pitkän oppimäärän oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: matematiikka vektorit (matematiikka) yksikkövektorit

> Finnish - GeoGebraWiki
GeoGebraWiki on on ilmaisten ja vapaasti kaikkien (opettajat, oppilaat, muut käyttäjät) käytössä olevien GeoGebralla luotujen opetusmateriaalien etusivu. Wiki sisältää suomenkielisillä ohjeilla peruskoulun matematiikkaa (prosenttilaskentaa, geometria, funktiot, harjoitelmia), lukion matematiikkaa (funktiot, geometria, vektorit, analyyttinen geometria, analyysi, trigonometria, numeerisia menetelmiä) sekä suomalaisia GeoGebra-linkkejä.
Asiasanat: trigonometria analyysi NY155092 prosenttilasku matematiikka analyyttinen geometria numeeriset menetelmät geometria vektorit (matematiikka) yso_vektorit_2 funktiot verkkopalvelut

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus