Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 93 kpl
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | seuraava >>
> Käsityön lukiodiplomista (ppt)
Ideankehittelyä ja valmiita prosesseja käsityödiplomiin ja stipendin antamiseksi kannusteeksi. Tarinallinen kuvaus lähtökohdista arviointiin saakka, sekä oppilaiden lopputuoksia esitellen.
Asiasanat: käsityökasvatus käsityö (toiminta) opinnäytteet käsityö (toiminta)

> Käsityöt ja käden taidot | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee taito- ja taideaineiden käsityöt ja käden taidot -teemaa. Tämä osa sisältää videoita, tehtäviä ja muita tasolle. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: käsityöala käsityö (toiminta) käsityökasvatus Opetushallitus

> Astia paperimassasta
Ohjeet paperimassa-astian valmistamiseen ja koristelemiseen.Valmistus on ohjeistettu selkeästi vaihe vaiheelta.Lisämausteena linkkejä muihin ideoihin, joita voi toteuttaa samasta seoksesta.
Asiasanat: kädentaidot käsityökasvatus paperityöt kuvaamataito käsityö (toiminta)

> Ompelukoneen käyttökoulutus maahanmuuttajille
Oppimateriaali maahanmuuttajien ompelukursseille, mutta sopii 10-vuotiaasta ylöspäin oppaaksi ompelukoneen perusteiden harjoitteluun. Materiaalissa selvitetään selkeiden kuvien ja tekstien avulla ompelukoneen käyttöä. Siihen sisältyy myös opettajanopas, jossa on mm. sanasto ja malli kurssiohjelmaksi.
Asiasanat: ompelutyöt käsityö (toiminta) käsityökasvatus maahanmuuttajat ompelu ompelukoneet käsityöala

> Neulonta
Peruskolun käsityöopettajille ja oppilaille tehty laaja sivusto neulonnasta. Materiaali sisältää 350 sivua, joiden teemoina ovat: Mitä neulonta on, tekniikka ja rakenne oikea ja vasenkätisille, neulokset, neuleiden suunnittelu, asusteita ja vaatteita, pientä kivaa puikoilla, koti ja sisustus, kulttuuri ja perinne, esittelyjä, testejä ja tehtäviä, linkkejä. Materiaali sopii myös ammatilliseen koulutukseen ja opettajakoulutuksessa käytettäväksi materiaaliksi.
Asiasanat: käsityö (toiminta) käsityökasvatus käsityönopettajat käsityöohjeet käsityöt käsityöala neulonta

> Punotut kahvikassit
Peruskoulun oppilaille tehty opas punotun kahvikassin tekemisen tueksi. Materiaali sisältää kuvat ja ohjeet, joita voi käyttää oppitunnin osana. Materiaalissa on myös ideakuvia erilaisista kassimalleista.
Asiasanat: punontatyöt käsityöala käsityöohjeet käsityö (toiminta) käsityökasvatus käsityöt käsityöperinne

> Tinalankatyöt
Peruskoulun 12-16 -vuotiaille oppilaille tehty sivusto, joka tutustuttaa erilaisiin tinalankatöihin, tinalankatöiden historiaan, materiaaleihin ja tekniikoihin. Oppimateriaali on suppea monikäyttöinen materiaali, joka sisältää myös ideakuvia ja ohjeen käsikorun tekemiseen.
Asiasanat: käsityöohjeet käsityöala käsityökasvatus punontatyöt käsityö (toiminta)

> Neljän nauhan pyöreä punos
Peruskoulun oppilaille tehty opas pyöreän punoksen tekemiseen neljällä nauhalla. Opas sisältää kuvat ja työohjeet työskentelyn eri vaiheista ja se sopii hyvin käytettäväksi oppitunnin osana.
Asiasanat: käsityöohjeet käsityöt käsityöala käsityö (toiminta) käsityökasvatus punokset

> Kiinalainen kierrenyöri
Peruskoulun oppilaille tehty opas kiinalaisen kierrenyörin tekemiseen. Materiaali sisältää kuvat ja työohjeet vaiheittain. Materiaali sopii käytettäväksi oppitunnin osana.
Asiasanat: nauhat käsityöohjeet käsityökasvatus käsityö (toiminta) käsityöala

> Haarukkanyöriä huovutukseen
Peruskoulun 7.-9. lk oppilaille tehty opas haarukkanyörin tekemiseen. Materiaali sisältää valokuvat ja ohjeet työskentelyn ei vaiheista ja se sopii käytettäväksi oppitunnin osana.
Asiasanat: huovutus käsityökasvatus käsityöohjeet punokset käsityöt käsityöala käsityö (toiminta)

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus