Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Kantasolututkimus
Tulostettava peli 4-8 pelaajalle. Pelin tarkoituksena on pohtia kantasolututkimuksen hyötyjä ja haittoja, sekä tuoda esiin kantasolututkimuksen eettinen puoli. Kantasolututkimuksen mahdollisuudet ovat laajat, mutta koska tutkimus on vielä alkutekijöissään ja sitä pidetään hyvin kyseenalaisena, ovat sen todelliset mahdollisuudet vielä selvittämättä.
Asiasanat: kantasolut lääketiede perinnöllisyystiede biologia

> Lisääntyminen ja perimä, solujen ja kudosten erityispiirteet | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti lukion biologian opetukseen, jonka aiheena on lisääntyminen ja perimä, solujen ja kudosten erityispiirteet. Materiaali sisältää 11 videota kaksi äänitettä ja kolme tehtävää.
Asiasanat: antibiootit lisääntymiskäyttäytyminen oppimisvaikeudet lisääntyminen kirurgia rokotteet kantasolut mutaatiot saamelaiset mitoosi

> Solu ja perinnöllisyys (BI2) | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti lukion biologian opetukseen, jonka aiheena on solu ja perinnöllisyys. Materiaali sisältää 12 videota ja kolme tehtävää.
Asiasanat: solut proteiinit DNA antibiootit kantasolut adenosiinitrifosfaatti rokotteet perinnöllisyys

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus