Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> Puukausi
Kaikenikäisille koululaisille suunnattu sivusto kertoo Suomen puurakentamisen perinteestä savupirtistä puukerrostaloon. PUUKAUSI sisältää kolme osaa: puurakentamiskohteiden esittelyn, puumateriaalin ominaisuuksista ja käsittelytavoista kertovan osan ja tehtäviä ja vinkkejä sisältävät puuha-aitat.
Asiasanat: puukot puu (luonnonmateriaalit) rakennukset puukauppa rakentaminen puulajit puuesineet puukaupungit

> Metsän käyttö ja omistaminen | Opettaja.tv | yle.fi - lukio
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuudessa perehdytään suomen metsien käyttöön ja omistamiseen. Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion maantiedon oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: luonto omistus uusiutuvat luonnonvarat metsät maantiede käyttö monimuotoisuus puulajit jokamiehenoikeudet luonnonvarat puu (luonnonmateriaalit)

> Erilaisia elinympäristöjä > Metsät
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti alakoulun biologian opetukseen aiheena metsä. Materiaali sisältää kahdeksan videota ja seitsemän tehtävää.
Asiasanat: metsäpalot jokamiehenoikeudet puulajit riistanhoito

> Metsä vastaa
Sivustolla on monipuolisesti tietoa metsän- ja luonnonhoidosta, puulajeista, metsän omistamisesta ja metsäorganisaatioista. Yhtenä pääsivun valinnoista on Opettajille ja oppilaille on tarjolla oma osio: tämä aineisto on suunnattu peruskoululaisille ja alle kouluikäisille. Se sisältää mm. kuvia, leikkejä, pelejä ja harjoituksia.
Asiasanat: puulajit metsäoppilaitokset metsänhoito talousmetsät metsänomistus metsät metsäala yksityismetsät metsälaki ilmastonmuutokset luonnonhoito metsätiede puu (kasvava) metsä ilmasto

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus