Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> Lappeenrannan museopolut
Museoaapinen sivustoon liittyy ennen museossa käyntiä tehtäviä tehtäviä, museossa tehtäviä sekä museokäynnin jälkeen tehtäviä osioita. Osioon liittyy myös museoaakkoset. Museoiden internetsivuilta löytyviä verkkonäyttelyitä voivat opettajat ja oppilaat käyttää tietolähteenä niin oppitunteja kuin esitelmiä tai kirjoitelmia valmistellessaan. Osa näyttelyistä, etenkin Hei Hoplaa! – ratsuväkisivut, Kauskilan kalmiston arvoitus –peli ja Lappeenrannan muuttuvat kasvot, soveltuvat myös tutustumiseen oppitunnin aikana yhdessä tai itsenäisesti. Hei Hoplaa! sisältää mm. opettajan oppaan ja kuvitetun sanaston.
Asiasanat: kulttuuri museopedagogiikka historia kuvataide museot käsityö (toiminta) vierailut

> Luonnontieteellinen museo - tietoa opettajille
Auttaa suunnittelemaan vierailua Helsingin yliopiston Luonnontieteelliseen museoon. Tarjoaa ohjeistuksen ennen ja jälkeen museokäyntiä, tietoa lisäkirjallisuudesta sekä mahdollisuuden tiedotuslistalle liittymiseen.
Asiasanat: vierailut luonnontieteelliset museot luonnontieteet museokasvatus museo Luonnontieteellinen_keskusmuseo

> Turun taidemuseon taidekasvatus
Esittelee Turun taidemuseon tarjoamaa taidekasvatusta. Sisältää ohjeistuksen museokäyntiä varten, tehtäviä vaihtuvista näyttelyistä sekä taidekasvatukseen liittyviä linkkejä.
Asiasanat: taidekasvatus kuvataide vierailut taidemuseot taide museo taide taidekasvatus

> Helsingin kaupungin taidemuseo - koulut
Ohjeistaa koululaisryhmien vierailuja Helsingin kaupungin taidemuseoon. Sisältää tulostettavia näyttelyihin liittyviä ennakkotehtäviä ja tietoa Studio-työpajasta, jossa tutustutaan esillä oleviin näyttelyihin tehden kuvia itse.
Asiasanat: taidemuseot taide kuvataide vierailut museo taide

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus