Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 104 kpl
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | seuraava >>
> Siivousvälineitä
Kotitalouden opetukseen soveltuva sanaristokkoharjoitus, jossa pitää tunnistaa ja nimetä siivousvälineitä.
Asiasanat: sanaristikot NY146252 siivousvälineet NY146251 siivous sanaleikit

> Välineen varret
Viivapiirroskuvia erilaisista siivousvälineiden varsista. Kuvat aukeavat omaan ikkunaan, ja ne voidaan tallentaa omalle koneelle muokkausta varten.
Asiasanat: siivous puhtaanapito työvälineet siivousvälineet työvälineet kotitalous

> Siivouspyyhkeet
Viivapiirroskuvia siivouspyyhkeistä. Kuvat aukeavat omaan ikkunaan, ja ne voidaan tallentaa omalle koneelle muokkausta varten.
Asiasanat: siivousvälineet puhtaanapito siivous työvälineet työvälineet kotitalous pyyhkeet

> Muut välineet ja tarvikkeet
Viivapiirroskuvia siivousvälineistä. Kuvat aikeavat omaan ikkunaan, ja ne voidaan tallentaa omalle koneelle muokkausta varten.
Asiasanat: siivous työvälineet puhtaanapito siivousvälineet työvälineet kotitalous

> Mopit ja moppikehykset
Viivapiirroskuvia mopeista ja moppikehyksistä. Kuvat aukeavat omaan ikkunaan, ja ne voidaan tallentaa omalle koneelle muokkaamista varten.
Asiasanat: pesu lattiat siivous työvälineet puhtaanapito siivousvälineet työvälineet kotitalous mopit

> Kuivaimet ja ikkunanpesuvälineet
Viivapiirroskuvia erilaisista kuivaimista ja ikkunanpesuvälineistä. Kuvat aukeavat klikkaamalla omaan ikkunaan, ja ne voidaan tallentaa omalle koneelle muokkaamista varten.
Asiasanat: siivous siivousvälineet puhtaanapito lattiat pesu kuivaus työvälineet ikkunat työvälineet kotitalous

> Harjat
Viivapiirroskuvia erilaisista siivous- ja vaatehuollon harjoista. Kuvat aukeavat klikkaamalla omaan ikkunaan, ja ne voidaan tallentaa omalle koneelle muokaamista varten.
Asiasanat: puhtaanapito tekstiilihuolto siivousvälineet siivous työvälineet kotitalous työvälineet harjat

> Hankaavat pesimet ja pesusienet
Viivapiirroskuvia hankaavista pesimistä ja pesusienistä. Kuvat aukeavat klikkaamalla omaan ikkunaan, ja ne voidaan tallentaa omalle koneelle muokkausta varten.
Asiasanat: siivous puhtaanapito kuvat työvälineet pesu siivousvälineet työvälineet kotitalous

> Työvälineet
Viivapiirroskuvia puhtaanapidon työvälineistä. Työvälineet on jaettu seitsemään ryhmään, joita käyttäjä voi tarkastella klikkaamalla otsikkoa. Käyttäjä voi ladata kuvia omalle koneelleen ja muokata niitä vapaasti haluamallaan kuvan- tai tekstinkäsittelyohjelmalla.
Asiasanat: siivousvälineet työvälineet puhtaanapito siivous kotitalous työvälineet

> Puhtaanapito
Puhtaanapito sisältää viivapiirroskuvia ja valokuvia puhtaanapidosta. Kuvat on jaettu kahdeksaan aihealueeseen, joita käyttäjä voi tarkastella klikkaamalla otsikkoa. Käyttäjä voi ladata kuvia AMMe:sta Internetin kautta omalle koneelleen ja muokata niitä vapaasti haluamallaan kuvan- tai tekstinkäsittelyohjelmalla. Materiaalin kaupallinen käyttö ei ole sallittua.
Asiasanat: työturvallisuus puhtaanapito työmenetelmät laitteet kuvat siivousvälineet ergonomia siivous työvälineet puhdistusaineet puhtaus puhtauspalvelut siivousala hygienia (kooste) vaatehuolto ympäristö kestävän kehityksen kasvatus tekstiilit ympäristökasvatus kuvapankit

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus