Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Kulttuuri | Voie Expresse
Ranskalaisen kulttuurin oppimateriaalia. Teemat: Suomi ranskaksi 2, Vietnam, Muita viestinnän keinoja (sisältää opetusvideon ranskalaisesta elekielestä, sanontoja ja sananlaskuja), Luetun ymmärtäminen B1 (mm. flash-kokonaisuuksiana), Elokuva ja musiikki (mm. kokoelma linkkejä), Hiukset ja ulkomuoto, Kuullunymmärrystehtäviä aloittelijoille (esim. vuorovaikutteinen seikkailupeli arkielämän palvelutilanteissa), Harjoituksia kaikenlaisista ruoka-aineista Ruokaohjeita ranskaksi videoina- päällekäisyys, Sanasto: Ruokalista ja ruuan tilaaminen ravintolassa, Testaa kulttuuritietojasi: Connais-tu la France? (ranskankielisiä testejä), Viestimet, lehdet (linkit ranskankielisiin verkkolehtiin), Frankofonia (Belgia, Tunisia, Madagaskar, Norsunluurannikko, Libanon, ranskankielinen Afrikka, Puoli, Monaco, Aostan laakso, Luxemburg, Sveitsi), Historia ja maantieto (mm. keskiaika, Suomen ja Ranska historiaa videoina, Suomi ranskaksi ja Ranskan symbolit), Perinteitä, Arjen piirteitä (mm. koulu, perhe), Ruokailuun ja ravintoon liittyvää kulttuuria (mm. ruokaohjeita ranskaksi, kuuluisia ranskalaisia ruokia suomeksi)
Asiasanat: ranskalaiset kulttuuri ranskankieliset ruokakulttuuri ranskan kieli ruoka ranskalaisuus

> Kiekura | Kieli, Kulttuuri, Ranska
Kiekura -hanke (2007-2009) kehittää ja tukee ranskan kielen opetusta ja opiskelua Suomessa sekä korostaa monipuolisen kielitaidon ja kulttuurien tuntemuksen merkitystä.
Asiasanat: ranskalaisuus kielelliset väestöryhmät kielellinen vuorovaikutus ranskan kieli NY146217 ranskankieliset

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus