Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Ihmisen elämänkaari ja yhteisöllisyys | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti lukion biologian opetukseen, jonka aiheena on ihmisen elämänkaari ja yhteisöllisyys. Materiaali sisältää 27 videota.
Asiasanat: lapset (ikäryhmät) romanit -- kulttuuri perhe (ilmiöt) pukeutuminen ikääntyneet urheilu murrosikä ikääntyminen aktiivisuus identiteetti romanit nuoruus eläkeläiset yso_sukupuoleen_liittyvä_rooli isyys

> Harjoituksia - Metsä vastaa
Metsä vastaa -verkkopalvelu sisältää kattavasti tietoa Suomen metsistä, metsätaloudesta sekä metsän- ja luonnonhoidosta. Lisäksi palvelussa välitetään metsäalan uutisia ja tietoa tuoreista tutkimustuloksista. Sivusto on Metsätalouden kehittämiskeskus Tapion ylläpitämä yhteiskunnallisen viestinnän palvelu.  Oppilaiden ja opettajien sivuilla aineistoa sekä alle kouluikäisille että peruskoululaisille. Harjoitukset -osiossa harjoituksen on jaoteltu oppiaineittain. Sama harjoitus voi kuitenkin esiintyä useammankin oppiaineen kohdalla. Osa harjoituksista sopii sisällä, osa ulkona toteutettaviksi. Jotkin harjoitukset vaativat enemmän tietopohjaa, toiset perustuvat enemmänkin elämyksellisyyteen. Harjoituksia (vastauksineen) seuraaviin aineisiin: biologia & maantieto, fysiikka & kemia, kotitalous, käsityö, matematiikka, ruotsi, ympäristö- ja luonnontieto, englanti, historia, kuvataide, liikunta, terveystieto, yhteiskuntaoppi, äidinkieli.
Asiasanat: aktiivisuus metsät

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus