Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> Kansalaisen lakitieto - Lukion yhteiskuntaoppi - Internetix
Internetixin yhteiskuntaopin verkkokurssi  (YH3) käsittelee kansalaisen lakitietoa. Kurssi sisältää ohjeet opettajalle ja oppilaalle, oppimateriaalin sekä tehtävänannot. Oppimateriaalissa on aiheeseen liittyviä tehtäviä.
Asiasanat: työsuhde asuminen luonto velat sopimusoikeus NY161728 oikeuslaitos ympäristö yhteiskuntaoppi takaus oikeus (oikeudenala) kansalaiset

> Kansalaisen perusoikeudet | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion yhteiskuntaoppia. Tämä osa liittyy teemakokonaisuuteen Kansalaisen lakitieto YH3 ja käsittelee kansalaisen perusoikeuksia. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: kansalaiset perusoikeudet lukio yhteiskuntaoppi Opetushallitus

> Kansalaisen lakitieto (YH3) | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion yhteiskuntaoppia. Kansalaisen lakitieto YH3 sisältää materiaalia itsessään sekä linkit osa-alueisiin: Lakitieto, oikeus, rikokset sekä Kansalaisen perusoikeudet - näistä on myös omat aineistokuvaukset. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: yhteiskuntaoppi kansalaiset NY161728 lukio Opetushallitus

> Yhteinen maapallomme
Käsittelee oman maan ja kohdemaiden yhteiskuntien toimintaa sekä maapallon tilaan ja tulevaisuuteen liittyviä aiheita. Kuullunymmärtämisharjoituksessa haastatellaan nuorta järjestöaktiivia, ja tekstinymmärryksessä pohditaan ilmastonmuutosta. Auttaa valmentautumaan saksan ylioppilaskirjoituksiin: mukana on ohjeita hyvän aineen kirjoittamiseen sekä malliaineita ohjeellisine pisteytyksineen ja korjaamisehdotuksineen.
Asiasanat: kansalaiset ilmastonmuutokset yhteiskunta kieli ja kielet saksan kieli kuullun ymmärtäminen tekstin ymmärtäminen lukio saksan kieli kielioppi etäopetus ympäristö Opetushallitus

> Asiointiopas.fi - Käyttäjän opas hallinnon verkkopalveluihin
Kaikille kansalaisille tarkoitettu opas, jonka tarkoituksena on auttaa ja rohkaista käyttämään julkisia palveluja verkossa. Laaja, portaalimainen
Asiasanat: palvelut viestintä verkkojulkaisut kansalaiset kansalaisuus viestintä

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus