Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> Luonnon monimuotoisuus | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti lukion biologian opetukseen, jonka aiheena on luonnon monimuotoisuus. Materiaali sisältää 16 videota ja kolme äänitettä.
Asiasanat: hauki varikset (suku) murtovesi varpuslinnut liskot särkikalat särki linnut majavat varpuset käärmeet petoeläimet susi yso_haukikalat petokalat harakka siilit (heimo) sammakkoeläimet metsät ilves pöllöt sammakot varis (laji)

> Eläinten rakenne ja luokittelu, elinkaari | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti yläkoulun biologian opetukseen, jonka aiheena on eläinten rakenne ja luokittelu, elinkaari. Materiaali sisältää 11 videota ja kaksi tehtävää.
Asiasanat: majavat sammakkoeläimet nisäkkäät haahka kala (elintarvikkeet) linnut matelijat

> Matelijat ja sammakkoeläimet | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti alakoulun biologian opetukseen, jonka aiheena on matelijat ja sammakkoeläimet. Materiaali sisältää neljä videota ja neljä tehtävää.
Asiasanat: matelijat sammakkoeläimet sammakot liskot rupikonna, rupilisko, rantakäärme, vesilisko,

> Sammakkolampi
Sammakkolampi.net on suomalainen sammakkoeläimiin erikoistunut sivusto. Sammakkolammella käsitellään sammakkoeläimiä niin terraariossa kasvatettevina hoidokeina, kuin luonnon villeinä eläiminäkin.
Asiasanat: sammakkoeläimet biologia

> Vesilisko (perunakellari)
Tämä koululaisille suunnattu multimediapaketti vesiliskosta sisältää perustietoa Suomen mielenkiintoisimmasta sammakkoeläimestä ja pienen loppupelin. Sivusto on graafinen ja siksi melko raskas. Valitettavasti tämä sivusto toimii kunnolla vain Internet Explorer -selaimessa, JavaScript-tuki päällä. Sivustoa on elävoitetty myös muutamilla äänitehosteilla, joten jos tietokoneessa on ääniominaisuudet, kytke ne päälle. Sivusto aukeaa erilliseen ikkunaan. Sitä voi siirtää parempaan paikkaan ikkunan yläpalkista hiirellä nappi pohjassa vetämällä. Tämän ikkunan voit halutessasi sulkea. Voit vaihtoehtoisesti avata navigointinappulat sisältävän suuremman ikkunan jos resoluutiosi on 1024*768 tai suurempi. Pienempään resoluutioon ikkuna ei kunnolla sellaisena mahdu.
Asiasanat: matelijat ympäristö- ja luonnontieto liskot biologia eläimet sammakkoeläimet

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus