Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 6 kpl
> Auta Eppua -opetusaineistot
Auta Eppua -aineisto sisältää oppaan kouluttajalle sekä opetuskalvot. Opetusaineistossa käsitellään viisi eri tapaturmatilannetta. Kouluttaja voi halutessaan tulostaa oppaan tarinat ja lisätehtävät lapsille. Materiaalit ovat pdf-muodossa.
Asiasanat: esikoulu ensiapu esikouluikäiset esikoululaiset tapaturmantorjunta tapaturmat hätäilmoitukset palovammat haavat

> Yleisöpuhelin
Viivapiirros yleisöpuhelimesta.
Asiasanat: hätäilmoitukset puhelimet tieto- ja viestintäteknologia turvallisuus

> Matkapuhelin
Viivapiirros matkapuhelimesta.
Asiasanat: hätäilmoitukset matkapuhelimet turvallisuus tieto- ja viestintäteknologia

> Lankapuhelin
Viivapiirros lankapuhelimesta.
Asiasanat: hätäilmoitukset puhelinlaitteet tieto- ja viestintäteknologia turvallisuus turvateknologia

> Hätänumero
Piirroskuva hätänumerosta 112.
Asiasanat: hätäilmoitukset hätäpuhelimet informaatio sairaanhoitajakoulutus sairaala turvallisuus

> Turvanetti
Oppimateriaali tutustuttaa oppilaan yksilön ja yhteiskunnan turvallisuuteen kolmella eri tasolla, jotka ovat yksilön turvallisuus, kansan ja valtion turvallisuus ja kansainvälinen eli valtioiden välinen turvallisuus. Sivustolla käydään läpi turvallisuustietoa ja toimintaa poikkeustilanteissa. Sisältää tehtäviä, linkkejä ja diaesityksiä.
Asiasanat: vapaa-aika poliisi (organisaatiot) koti hätäilmoitukset turvallisuus oikeusturva palonehkäisy hätäkeskukset pelastustoimi vapaaehtoistyö väestönsuojelu työturvallisuus turvallisuuskasvatus onnettomuudet terveydenhuolto sosiaalihuolto turvallisuusohjeet maanpuolustustyö rajavalvonta turvallisuuspolitiikka palomiehet vapaa-aika turvallisuus vesiturvallisuus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus