Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Toimistotyö
Oppimateriaali käsittelee toimistotyötä laaja-alaisesti. Kaikkiin käsiteltyihin aiheesiin on liitetty harjoitustehtävät. Oppimateriaali on tehty merkonomi opintoihin.
Asiasanat: arkistointi tietoturva ergonomia toimistotyö toimistoergonomia, viestintävälineet, Virtuaalikoulu,

> My Office
Toimistotyöskentelyn englanninkielistä sanastoa opettava interaktiivinen oppimateriaali, jossa tutustutaan toimistoon ja sen kalusteisiin ja tarvikkeisiin. Oppimismuotoina kuvasanakirjatehtävät, interaktiivinen oppimisympäristö sekä rakenteiden ja sanaston hallintaa mittaavat aukkotehtävät. Vaatii käyttäjältään kaiutin- tai kuuloketoiminnon.
Asiasanat: toimistokalusteet toimistotyö englannin kieli toimistotarvikkeet ammatillinen koulutus englannin kieli Opetushallitus

> Toimisto
Suomenkielen opiskeluun. Ammatillisten kieliharjoitusten Toimisto-osio sisältää kuusivaiheisen tehtäväkokonaisuuden. Tutustutaan toimistotarvikkeisiin kuvasanakirjatehtävässä (Vaihe 1), tehdään tehtävä interaktiivisessa ympäristössä noudattamalla syntyperäisen puhujan ohjeita (Vaihe 2), tämän jälkeen harjoitellaan rakenteita ja sanastoa (Vaiheet 3-6). Vaiheessa 2 tarvitaan kuulokkeet.
Asiasanat: merkonomit toimistotyöntekijät toimistotyö toimistotarvikkeet ammatillinen koulutus Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus