Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> Google Art Project
Google Art Project, jossa pääsee siveltimenvedon läheisyydelle taideteoksia. Hyvä työkalu taideopetuksessa.Toteutettu yhteistyössä Googlen ja taidemuseoiden kesken.
Asiasanat: taideaineet kuva-analyysi kuvaamataito taidekasvatus taidehistoria

> Muovipussien sulatus_käyttöesineitä
Vastuu ympäristöstä, hyvinvoinnista ja kestävästä tulevaisuudesta : Tehtävän päämääränä on lisätä oppilaan valmiuksia ja motivaatiota toimia ympäristön ja ihmisen hyvinvoinnin puolesta. Perusopetuksen tavoitteena on kasvattaa ympäristötietoisia, kestävään elämäntapaan sitoutuneita kansalaisia. Koulun tulee opettaa tulevaisuusajattelua ja tulevaisuuden rakentamista ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestäville ratkaisuille. Harjoitteessa sulatetaan muovipusseja ja luodaan niille uusi elämä kassin,pussukan tms. muodossa. Mukana paljon esimerkkejä ja linkkejä muihin malleihin.
Asiasanat: kestävä kehitys käsityö (toiminta) taideaineet kuvaamataito NY161699

> Konstit- taide- ja taitoaineet
KONSTIT.FI - TAITEEN JA TAIDON VOIMAA KONSTIT luo verkkoympäristössä puitteita taito- ja taideaineiden oppimiselle, sosiaalisen vuorovaikutuksen lisäämiselle ja yhdessä tekemisen taitojen vahvistamiselle. Monenlaisin verkkotyöskentelyn muodoin - oppimisalustat, tiedonrakentelu wikien, blogien monimuotoinen opetuskäyttö, kuva-, musiikki-, ja videogalleriat /verkkonäyttelyt - tähdätään jaetun asiantuntijuuden ja verkostoitumisen toimintakulttuurin vahvistamiseen opetuksessa ja oppimisessa.
Asiasanat: alkuopetus musiikki kuvaamataito tekstiilityö tekninen työ taitoaineet kestävä kehitys musiikkikasvatus liikunta integroitu opetus taideaineet

> Lasten Ateneum
Teemoitettu kuvataidekierros lapsille Ateneumin taiteesta taustatarinoineen.
Asiasanat: kuvaamataito taideaineet kuvataiteilijat

> Muotoiluprojekti Malmin yläasteella
Peruskoulun muotoilun projektityön tuloksena syntynyt sivusto, jossa käsityöhön on vahvasti liitetty kuvataide ja viestintä. Materiaalissa opastetan vaihtoehtoisten kellojen tekemiseen. Jokainen prosessi sisältää neljä vaihetta: taustatutkimus, suunnittelu, toteutus, valmis kello. Materiaali sopii sekä opettajan suunnittelun tueksi että oppilaille osaksi oppituntia.
Asiasanat: muotoilu käsityöohjeet viestintä kuvataide käsityö (toiminta) käsityökasvatus käsityöala taideaineet käsityöt

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus