Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> Edistyneille | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuudessa perehdytään espanjan kielen puheen ymmärtämiseen. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä. Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion espanjan kielen opetukseen.
Asiasanat: yliopistot urheilu härkätaistelut espanjan kieli suklaa jalkapallo ostaminen edistys

> Elintarvikkeiden jalostaminen
Tältä verkkosivustolta löydät tiedotus- ja kehittämistoimintaympäristöt elintarvikejalostuksen seuraaville osa-alueille: Juomien valmistus, keruutuotteiden valmistus, makeisten valmistus, marjojen jalostaminen, sienten jalostaminen ja suklaatuotteiden valmistus.
Asiasanat: pakkaus (toiminta) sienet juomat hygienia (puhtaus) makeiset suola (mausteet) jalostus vierasaineet muuntogeeniset eliöt aistinvarainen arviointi suklaa marjat lisäaineet keräys luomutuotteet ESR-hanke

> Kuvaa, ääntä & tekstiä - medialukutaidon harjoituksia alkuopetukseen ja kerhoihin (pdf)
Kerhokeskuksen oppimateriaali on tarkoitettu alkuopetusikäisten opettajille, kerhonohjaajille ja muille kasvattajille. Tehtävät on tarkoitettu sovellettaviksi oman ryhmän tarpeisiin ja ne ovat helposti sovellettavissa myös vanhempien lasten opetukseen. Materiaalissa tutustutaan mediaan kolmen elementin avulla. Kuva-osion harjoituksissa tutustutaan muun muassa taikuuteen, kuvakerrontaan ja harjoitellaan geometriaa. Luontoäänet, äänimaisemat ja hyvän tuulen uutiset ovat ääni-osion tehtäviä. Tekstitehtävissä tutustutaan puolestaan maailman parhaaseen suklaaseen ja metsästetään hyvää salasanaa.
Asiasanat: suklaa kuvat alkuopetus ääni geometria äänimaisema kerhot kerhotoiminta

> Suklaa
Viivapiirros suklaalevystä.
Asiasanat: suklaa kotitalous (oppiaineet) raaka-aineet pakkaukset (objektit) makeiset kotitalous ruoka

> Makeiset
Viivapiirros makeisista kaupassa olevassa hyllyssä.
Asiasanat: salmiakki lakritsi purukumi kauppa suklaa elintarvikkeet makeiset kauppa ruoka arkielämä

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus