Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 6 kpl
> Kielireppu
Turun Kielitivoli-hankkeen tuottamaa materiaalia kielenopiskeluun motivointiin. Voit katsella, kuunnella ja ladata itsellesi Kielirepun materiaalia. Kaikkea Kielirepun materiaalia voi vapaasti käyttää opetukseen. Kuva- tai äänimateriaalia ei kuitenkaan saa irroittaa Kielirepun asiayhteydestä ja käyttää erillään.
Asiasanat: kieltenopettajat englannin kieli venäjän kieli japanin kieli ruotsin kieli kielen oppiminen saksan kieli viron kieli kurdin kieli ranskan kieli kieltenopetus

> WordDive - Opi japanin kana-merkit
Opi hiragana- ja katakana-merkit: automaattisesti ja henkilökohtaisesti adaptoituva kurssi japanin kielen kana-merkkien opiskeluun
Asiasanat: toiminnalliset materiaalit japanin kieli taivutus (kielitiede) japanin kieli merkkikirjoitus kanamerkit, japanin katakana-merkit, tavumerkit, hiragana-merkit,

> Kieliopin alkeet | Opettaja.tv | yle.fi - vapaa sivistys
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee japanin kieliopin alkeita. Teemakokonaisuus sisältää 7 videota, ja 7 harjoitustehtävää. Teemakokonaisuus on tarkoitettu vapaan sivistystyön oppitunneille.
Asiasanat: kulttuuri (toimintatavat) japanin kieli kielioppi

> Eri tilanteissa tarvittavaa sanastoa | Opettaja.tv | yle.fi - vapaa sivistys
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee japanin kielen eri arkisissa tilanteissa tarvittavaa sanastoa. Teemakokonaisuus sisältää 13 videota, 14 audiota ja 10 harjoitustehtävää.
Asiasanat: kulttuuri (toimintatavat) japanilaiset japanin kieli kieli

> Hiragana ja katakana – japanin kielen tavumerkistöt | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee Japanin kirjoitusjärjestelmää, jossa käytetään kiinalaisperäisten kanji-merkkien lisäksi kahta foneettista tavumerkistöä, hiragana- ja katakanamerkistöä, jotka kumpikin koostuvat 46 merkistä. Teemakokonaisuus sisältää 7 harjoitustehtävää.
Asiasanat: japanin kieli taivutus (kielitiede) partikkelit tavutus ääntäminen kirjoitusjärjestelmät kieli

> Japania Erinin kanssa | Opettaja.tv | yle.fi - vapaa sivistys
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus Japania Erinin kanssa on tuore japanin kielen opetusohjelma. Ohjelmassa sukelletaan japanilaisten arkeen ja opiskellaan kieltä tosielämän tilanteiden kautta. Ohjelma esitetään YLE Teemalla 2.2.2010 alkaen, lisää tietoja ohjelmasta YLE Teeman sivuilta.
Asiasanat: animaatio japanilaiset opetusohjelmat -- televisio kieli japanin kieli

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus