Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> BBC - Languages, BBC:n kielten oppimisen sivut
BBC:n kielten oppimisen sivut. Valikoimissa on yleisimpien vieraiden kielten lisäksi myös harvinaisempia kieliä. Sivuilta löytyy tehtäviä, videoita, äänitteitä, artikkeleita ja muuta materiaali itsenäiseen opiskeluun alkeis- ja keskitasolla.
Asiasanat: kreikan kieli saksan kieli espanjan kieli italian kieli portugalin kieli ranskan kieli oppiminen kiinan kieli kieli ja kielet

> Portugalin abitreenit | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee Portugalin kielen opintoja. Teemakokonaisuus on tarkoitettu Portugalin kielen abitreeneihin. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä. ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: lukio portugalin kieli abiturientit Opetushallitus

> Matkailijan alkeet | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee Portugalin kielen opintoja. Teemakokonaisuus on tarkoitettu yleiseen kielten opiskeluun, tässä aineistossa käsitellään matkailijan alkeita. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä. ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: vapaa sivistystyö matkailijat portugalin kieli Opetushallitus

> Puheen- ja tekstinymmärtäminen | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee Portugalin kielen opintoja, puheen- ja tekstinymmärtämistä. Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion kieltenopetukseen. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä
Asiasanat: kieli ja kielet lukio portugalin kieli Opetushallitus

> Rakenteet ja sanasto | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee Portugalin kielen opintoja, rakenteita ja sanastoja. Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion kieltenopetukseen. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: portugalin kieli kieli ja kielet lukio Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus