Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Opetusaineistoja - Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seura ry
Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seura on avoin kansalaisjärjestö, joka tukee ja kehittää kulttuuriperinnön opettamista ja vaalimista. Seura toimii valtakunnallisesti ja levittää kulttuuriperintöä koskevaa tietoutta kaikille kansalaisille sekä tekee yhteistyötä oppilaitosten, museoiden, kuntien sekä eri viranomaisten ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Näiltä sivuilta löydät materiaalia kulttuuriperintöopetuksen ja kasvatuksen tueksi.
Asiasanat: linnat kulttuuriympäristö maanviljely kulttuurimaisema rakentaminen kaupungintalot kulttuuriperintö kunnantalot

> Saranat.fi - Kulttuuriympäristö verkossa
Keski-Savon kulttuuriympäristöön on nyt mahdollista tutustua netissä. Saranat.fi-sivusto tarjoaa monipuolista opetusmateriaalia oman ympäristön ajallisten kerrosten havainnoimiseen. Sivuilta löytyy alueen rakennusperintöä, arkkitehtuuria ja kulttuurimaisemia esitteleviä verkkonäyttelyitä sekä pelejä (mm. tietovisat ja palapelit), tehtävä- ja työpajapaketteja ja monenlaista muuta materiaalia kulttuuriympäristöteemaan liittyen. Tehtäviä löytyy eri-ikäisille oppijoille päiväkodista lukioon. Saranat.fi -sivuston Galleria -osiossa jokainen pääsee myös itse tuottamaan tietoa kotiseutunsa ympäristöstä, sillä sivuille on mahdollista lähettää kuvia, piirustuksia ja tarinoita esimerkiksi omasta lempimaisemastaan tai -rakennuksesta.
Asiasanat: kulttuuriperintö historia kulttuuriympäristö arkkitehtuuri

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus