Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 33 kpl
1 2 3 4 | seuraava >>
> Meillä ja muualla - Lukion ranskan kieli - Internetix
Internetixin Meillä ja muualla -oppimateriaali liittyy lukion ranskan kielen kurssiin (RAB4). Oppimateriaalissa on aiheeseen liittyviä tehtäviä ja www-linkkejä.
Asiasanat: kielet sanastot ääntäminen puhe (ilmiöt) ranskan kieli

> Vapaa-aika ja harrastukset - Lukion ranskan kieli - Internetix
Internetixin Vapaa-aika ja harrastukset-oppimateriaali liittyy lukion ranskan kielen kurssiin (RAB3). Oppimateriaalissa on aiheeseen liittyviä tehtäviä ja www-linkkejä.
Asiasanat: ranskan kieli kielet sanastot ääntäminen vapaa-aika harrastukset puhe (ilmiöt)

> Näin asiat hoituvat - Lukion ranskan kieli - Internetix
Internetixin Näin asiat hoituvat -oppimateriaali liittyy lukion ranskan kielen kurssiin (RAB2). Oppimateriaalissa on aiheeseen liittyviä tehtäviä ja www-linkkejä.
Asiasanat: kielet ääntäminen ranskan kieli ranskalaisuus kirjoittaminen puhe (ilmiöt) sanastot

> Hyvää päivää, hauska tutustua - Lukion ranskan kieli - Internetix
Internetixin Hyvää päivää, hauska tutustua -oppimateriaali liittyy lukion ranskan kielen kurssiin (RAB1). Oppimateriaalissa on aiheeseen liittyviä tehtäviä.
Asiasanat: ääntäminen NY148259 kielet puhe (ilmiöt) sanastot ranskan kieli

> Ruotsin nollakurssi - Lukion ruotsin kieli - Internetix
Internetixin oppimateriaali liittyy lukion ruotsin kielen nollakurssiin (RUB8). Oppimateriaalissa on aiheeseen liittyviä tehtäviä.
Asiasanat: ruotsin kieli kuunteleminen (havainnointi ja aistiminen) sanastot kielet puhe (ilmiöt) kirjoittaminen rakenteet (rakentaminen)

> Yhteinen maailma ja kansainvälistyminen - Lukion ruotsin kieli - Internetix
Internetixin Yhteinen maailma ja kansainvälistyminen -oppimateriaali liittyy lukion ruotsin kielen kurssiin (RUB7). Oppimateriaalissa on aiheeseen liittyviä tehtäviä ja harjoituksia.
Asiasanat: kielet kirjoittaminen puhe (ilmiöt) kansainvälistyminen maailma lukeminen (toiminta) ääntäminen portfoliot ruotsin kieli kuullun ymmärtäminen

> Kulttuurin tekijöitä ja näkijöitä - Lukion ruotsin kieli - Internetix
Internetixin Kulttuurin tekijöitä ja näkijöitä -oppimateriaali liittyy lukion ruotsin kielen kurssiin (RUB6). Oppimateriaalissa on aiheeseen liittyviä tehtäviä.
Asiasanat: kulttuuri (toimintatavat) puhe (ilmiöt) kuullun ymmärtäminen kirjoittaminen portfoliot lukeminen (toiminta) kielet ruotsin kieli

> Elinympäristömme - Lukion ruotsin kieli - Internetix
Internetixin ruotsin kielen verkkokurssi (RUB5) käsittelee elinympäristöämme. Kurssi sisältää ohjeet opettajalle ja oppilaalle, oppimateriaalin sekä tehtävänannot.
Asiasanat: tekstit ruotsin kieli ruotsalaisuus elinympäristö puhe (ilmiöt) kirjoittaminen kielet kuunteleminen (havainnointi ja aistiminen) lukeminen (toiminta)

> ENA7 - Luonto ja ympäristö
Internetixin luontoa ja ympäristöä käsittelevä oppimateriaali liittyy lukion englannin kielen kurssiin (ENA7).
Asiasanat: ilmastonmuutokset luonnonsuojelu kasvihuoneilmiö energiankulutus kestävä kehitys energiansäästö ilmasto konjunktiot ympäristö puhe (ilmiöt) luonto autot

> Ymmärrä puhetta | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee venäjän kielen opintoja, vapaaseen sivistystyöhön liittyen. Tämä osio liittyy puheen ymmärtämiseen. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: venäjän kieli vapaa sivistystyö ymmärtäminen puhe (ilmiöt) Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus