Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Emakon porsiminen
Oppimateriaali perehdyttää emakon porsimiseen ja porsaan alkuhoitoon. Voidaan käyttää tukemaan tai korvaamaan lähiopetusta. Sisältää pohdintatehtäviä ja linkkejä.
Asiasanat: synnytys eläinlajin mukaan sikaeläimet porsaat sika eläinsuojelu sikatilat sikatalous eläintiede kotieläin syntymä maataloustiede ammatillinen koulutus

> Kotieläintuotanto
Kotieläintuotanto-oppimateriaalia voi käyttää tukemaan sekä teoriaopetusta että käytännön opetusta. Sivuilla on runsaasti havainnollisia kuvia ja piirroksia. Materiaali sisältää myös tehtäviä sekä linkkejä. Se käsittelee kolmea aihealuetta: Lehmän poikiminen ja vasikan alkuhoito, Emakon porsiminen ja porsaiden alkuhoito sekä Lampaan keritseminen.
Asiasanat: synnytys eläinlajin mukaan karjatilat keritseminen nautakarja porsaat eläinsuojelu kotieläintuotanto vasikat nautaeläimet karjanhoito lammastalous porsiminen lammas lehmät poikiminen ammatillinen koulutus eläintiede syntymä maataloustiede kotieläin

> ZOO Korkeasaari/Högholmen/Helsinki ZOO
Materiaalista löytyy tietoa ja kuvia Korkeasaaren Amazonian, Africasian, Kissalaakson sekä arktisen maailman eläimistä, eläintenhoidosta ja eläinsuojelusta. Eri luokka-asteille löytyy opetusmateriaalia, jonka voi tulostaa.
Asiasanat: eläinsuojelu kissaeläimet eläintarhat ympäristökasvatus luonnontieteiden opetus eläintenhoito

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus