Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> Ihminen:Miehen sukupuolielimet
Ympäristötiedon harjoitustehtävä, jossa tavoitteena on Ihmiseen liittyvä harjoituspaketti, joka sisältää 18 erillistä harjoitusta. Mukana mm. hedelmöitys, sukupuolielimet, murrosikä, hengitys, hermosto, silmä, korva, ruoansulatus, hammas, verenkiertoelimistö ja luusto. Bonuksena Haluatko ihmistietäjäksi?-tietovisa. Sarja on on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 330 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: sukupuolielimet biologia ihminen ympäristö- ja luonnontieto

> Ihminen : Naisen sukupuolielimet
Ympäristötiedon harjoitustehtävä, jossa tavoitteena on yhdistää oikea naisen sukupuolielimen käsite kuvaan. Ihmiseen liittyvä harjoituspaketti, joka sisältää 18 erillistä harjoitusta. Mukana mm. hedelmöitys, sukupuolielimet, murrosikä, hengitys, hermosto, silmä, korva, ruoansulatus, hammas, verenkiertoelimistö ja luusto. Bonuksena Haluatko ihmistietäjäksi?-tietovisa. Sarja on on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 330 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: ihminen ympäristö- ja luonnontieto biologia sukupuolielimet

> Naisen sukupuolielimet palapeli
Naisen sukupuolielimet palapelissä on tarkoituksena sijoittaa sukupuolielinten nimetyt osat oikeille paikoilleen. Ohjelma ohjaa sijoittelussa.
Asiasanat: sukupuolielimet biologia sukupuoli terveystieto naiset biologia terveyskasvatus nainen sukupuolten väliset erot

> Miehen sukupuolielimet
Miehen sukupuolielimet on pieni aihio 11-15 vuotiaille oppitunnin osaksi. Oppimateriaalissa tutustutaan miehen sukupuolielimiin ja sen osiin. Materiaalissa on lueteltu sukupuolielinten osat ja niiden tehtävät, jotka oppija voi sijoittaa oikeille paikoilleen. Ohjelma neuvoo ja ohjaa sijoittelussa.
Asiasanat: biologia terveystieto sukupuolielimet miehet sukupuoli terveyskasvatus mies sukupuolten väliset erot biologia terveys

> Naisen sukupuolielimet
Naisen sukupuolielimet -oppimateriaalissa tutustutaan naisen sukupuolielimiin ja sen osiin. Materiaalissa on lueteltu sukupuolielinten osat ja niiden tehtävät, jotka oppijat voi sijoittaa oikeille paikoilleen. Ohjelma neuvoo ja ohjaa sijoittelussa.
Asiasanat: sukupuoli terveystieto biologia naiset sukupuolielimet nainen sukupuolten väliset erot biologia terveyskasvatus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus