Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> Les Meubles
Ranskan kielen harjoitustehtävä, jossa tavoitteena on tunnistaa huonekalujen nimiä ja kirjoittaa ne ranskaksi. Sanaristikko. Harjoitus on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 350 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki. * Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: sanaristikot huonekalut ranskan kieli sanat sanastot

> Huonekaluja huoneissa
Harjoitus, jossa sekoitetut huone- ja huonekalusanat sekä niistä erotetut sijapäätteet järjestetään lauseiksi.
Asiasanat: substantiivit huonekalut venäjän kieli huoneet adjektiivit sanastot kielioppi venäjän kieli kielioppi sanasto Opetushallitus

> Huonekaluliikkeessä
Viivapiirros, jonka aiheena on toiminta huonekaluliikkeessä.
Asiasanat: huonekalut asiointi huonekaluliikkeet yritys arkielämä kauppa huonekalut asiointi huonekalut kauppa huonekaluliikkeet

> Alvar Aallon tuolit
Tietolähde kuvataideopintoihin. Esittelee Alvar Aallon suunnittelemat tuolit. Sisältää ohjeistuksen tehtävineen Tuoli-työpajan vetämiseen.
Asiasanat: tuolit huonekalut taide muotoilijat muotoilu muotoilu huonekalut suunnittelu taide Alvar_Aalto

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus