Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Myyntineuvottelija
Kurssi perustuu myynnin ammattitutkinnon yritysmyynnin suuntautumisvaihtoehtoon. Se on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat yritysasiakkaille suunnattujen tuotteiden tai palvelujen myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Tyypillisiä ammattinimikkeitä ovat mm. myyntiedustaja, piiriedustaja, alue-edustaja, myynti-insinööri,myyntineuvottelija jne. jne.
Asiasanat: myyntityö ammattitutkinnot myynti myyntiedustajat

> Yritysoppia virtuaalisesti - Virtual Business Learning
Virtuaalisen oppimisympäristön tarkoituksena on palvella ammattiopiston aikuiskoulutuksen, lähinnä ammattitutkintojen liiketoiminnan ja yrittäjyyden koulutustarpeita. Monimuotokoulutus tarjoaa 1 opintoviikon laajuiset yrittäjyysopinnot eri ammattitutkintojen opetussuunitelmien yhteisten piirteiden mukaisesti. Opintojaksolla tutustutaan esimerkkiyrittäjän tarinan avulla yritysidean kehittämiseen ja yrityksen perustamisen moniin pulmakohtiin. Sivustossa on myös laaja linkkikirjasto.
Asiasanat: ammattitutkinnot yrittäjyys liiketoiminta

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus