Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> Perustaso | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapakettikokonaisuudessa tutustutaan puheen ymmärtämisen perustasoon. Materiaali on tarkoitettu lukion englannin kielen opetukseen. Materiaali sisältää 82 videota ja 13 tehtävää.
Asiasanat: ymmärtäminen kielioppi ääntäminen tervehdykset kuvaus (luonti) puhe (puhuminen) englannin kieli NY161776 puhelimet

> Digikuvasta kirjontaa ja painantaa
Oppitunnin osana käytettävässä materiaalissa demonstroidaan miten digikuaa voidaan hyödyntää visuaalisen suunnittelun tukena käsityössä, tekstiileissä, konekirjonnassa ja kankaanpainannassa. Peruskouluikäiset oppilaat voivat käyttää materiaalia yksin tai opettajan ohjauksessa.
Asiasanat: käsityöt käsityöala käsityönopettajat kuvataide kuvaus (luonti) käsityökasvatus käsityö (toiminta)

> Elokuvakasvatus Sodankylässä
Materiaali ohjeistaa elokuvan ja liikkuvan kuvan tekemisen eri osa-alueisiin tarjoten välineitä myös elokuvan analysoimiseen. Sisältää lisäksi kirjoituksia, PDF-muotoisia luentoja, PowerPoint-esityksiä, videoita ja aiheeseen liittyviä linkkejä. Sivuston tavoitteena on kehittää mediataitoja ja elokuvakulttuurin tietämystä.
Asiasanat: elokuvat -- käsikirjoitukset elokuvailmaisu editointi taide äänittäminen elokuvataide elokuvamusiikki elokuvakasvatus kuvaus (luonti) elokuvaleikkaus animaatio mediakasvatus elokuva video käsikirjoitus kulttuuri

> Elokuvantaju
Elokuvatuotannon verkko-oppimateriaali etäopiskelua varten tai lähiopetuksen tueksi. Tarkoitettu elokuvailmaisun perusteiden opiskeluun, mutta toimii myös portaalina niin elokuva-alan ammattilaisille kuin ensimmäisen kameransa ostaneille. Sisältää oppimateriaalia, jota voi käyttää sekä oppimateriaali-sivun kartan että sanahaun avulla. Saatavilla myös espanjan- ja japaninkielisenä versiona sekä viittomakielelle tulkattuna.
Asiasanat: elokuvakulttuuri elokuvatuotanto lavastus taide elokuvat -- käsikirjoitukset kuvaus (luonti) elokuvailmaisu elokuvataide levitys elokuva taide kulttuuri

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus