Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> Sukupuolisolut: tietokilpailu
Sukupuolisolut -tietokilpailu sisältää kysymyksiä liittyen sukupuoliin ja sukupuolielämään. Oppija valitsee tietokilpailuun joko tytön tai pojan hahmon. Ohjelma tarjoaa vastausvaihtoehtoja ja kertoo lopuksi oikeat vastaukset.
Asiasanat: biologia lisääntymisterveys sukupuoli terveystieto sukupuolielämä terveyskasvatus biologia

> Naisen sukupuolielimet palapeli
Naisen sukupuolielimet palapelissä on tarkoituksena sijoittaa sukupuolielinten nimetyt osat oikeille paikoilleen. Ohjelma ohjaa sijoittelussa.
Asiasanat: sukupuolielimet biologia sukupuoli terveystieto naiset biologia terveyskasvatus nainen sukupuolten väliset erot

> Miehen sukupuolielimet
Miehen sukupuolielimet on pieni aihio 11-15 vuotiaille oppitunnin osaksi. Oppimateriaalissa tutustutaan miehen sukupuolielimiin ja sen osiin. Materiaalissa on lueteltu sukupuolielinten osat ja niiden tehtävät, jotka oppija voi sijoittaa oikeille paikoilleen. Ohjelma neuvoo ja ohjaa sijoittelussa.
Asiasanat: biologia terveystieto sukupuolielimet miehet sukupuoli terveyskasvatus mies sukupuolten väliset erot biologia terveys

> Naisen sukupuolielimet
Naisen sukupuolielimet -oppimateriaalissa tutustutaan naisen sukupuolielimiin ja sen osiin. Materiaalissa on lueteltu sukupuolielinten osat ja niiden tehtävät, jotka oppijat voi sijoittaa oikeille paikoilleen. Ohjelma neuvoo ja ohjaa sijoittelussa.
Asiasanat: sukupuoli terveystieto biologia naiset sukupuolielimet nainen sukupuolten väliset erot biologia terveyskasvatus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus