Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> Kupla-akatemia
Suomen sarjakuvaseuran sivut opettavat, kuinka sarjakuvia tehdään. Sivusto on erittäin laaja ja yksityiskohtainen. Se opastaa askel askeleelta sarjakuvan tekemisen vaiheet ja sisältää paljon esimerkkejä ammattilaisten töistä.
Asiasanat: sarjakuvat kuvaamataito verkko-oppimateriaali kuvataide mediataidot viestintätaidot

> Englannin aakkoset ja tavaaminen
Alkaa aakkoslaululla. Kuunteluun perustuvia harjoituksia aakkosten harjoitteluun. Lukioon ja aikuisille harjoiteltaessa puhelinenglantia
Asiasanat: viestintätaidot englannin kieli

> Opiskelu ja vapaa-aika
Keskittyy perusasteella opitun kieliopin kertaamiseen ja erilaisten viestintätilanteiden harjoitteluun. Kurssin tilanteet kattavat arkielämässä tarvittavia viestintätaitoja. Viestintätilanteissa on mukana äänitteitä ja suullisia harjoituksia. Käsittää lisäksi tekstien lukemiseen totuttautumista. Teksteinä käytetään sanomalehtiartikkeleita, jotka on äänitetty. Niidenkin avulla voi harjoitella kuullun ymmärtämistä.
Asiasanat: tavaratalot fraasit vapaa-aika kieli ja kielet viestintätaidot kohteliaisuus ruoka kuullun ymmärtäminen artikkelit (julkaisut) luetun ymmärtäminen ruotsin kieli suullinen kielitaito viralliset kuulutukset kielioppi opiskelu kielioppi lukeminen etäopetus lukio viestintä vapaa-aika ruotsin kieli kuullun ymmärtäminen Opetushallitus

> Saisinko puheenvuoron - Kokoustaidon oppimateriaali
Toisen asteen kouluihin ja aikuisopiskeluun itseopiskelumateriaaliksi kokoustaidon opiskeluun.Teknisesti materiaali toimii kaikilla uudemmilla selaimilla (kuten Internet Explorer, Mozilla Firefox ja Opera) ja vaatii flash-laajennuksen. Kuuntelutehtävän vuoksi opiskelija tarvitsee käyttöönsä kuulokkeet/kaiuttimet.
Asiasanat: kokoukset viestintätaidot esiintymistaito viestintä lukio yrittäjyyskoulutus yritys viestintäkyky viestintä

> Mediakompassi
Mediakompassi on laaja mediakasvatuksellinen kokonaisuus, jonka tarkoituksena on median ymmärtämisen ja mediataitojen kehittäminen. Oppisisältö sisältää tekstin ja kuvien lisäksi videoita ja erilaisia vuorovaikutteisia harjoitteita, kuten animaation tekoa. Kokonaisuus on jaettu neljään osaan: oppilaat (6-16 v), opettajat, vanhemmat ja aikuiset. Sivuston käyttämiseen tarvitaan Windows Media Player 9, Real Player 10, Shockwave ja Flash 8 sekä Java-ohjelma.
Asiasanat: mediakasvatus viestintätaidot viestintä mediakasvatus virtuaalikoulu

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus