Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> Iholla - Ihonhoidon oppimisaihio
Ihonhoito -oppimisaihion avulla opiskellaan ja kerrataan erilaisten ihotyyppien perushoitoa sekä ihon rakennetta. Oppimisaihio on suunnattu kauneudenhoitoalan perustutkintoa opiskeleville. Oppimisaihiossa esitetään ihon rakenne ja tehtävät sekä opitaan tunnistamaan neljä erilaista ihotyyppiä ja valitsemaan erilaisten ihontyyppien hoitoaineet. Aihio sisältää runsaasti teoriamateriaalia, joten tehtävien suorittamiseksi ei tarvita lisämateriaaleja.
Asiasanat: iho ihonhoito hoito ihon

> Partakäsittelyt
Kurssin aikana opiskellaan partakäsittelyjen alueelta parranvärjäys ja amerikkalainen parranajo, sekä niihin liittyvät osiot: ihon puhdistaminen, kasvohieronta, kasvonaamio ja miehen ehostaminen. Kurssi suoritetaan lähiopetuksen, verkkotehtävien sekä työssäoppimisen avulla.
Asiasanat: kasvot terveydenhuoltoala parta ihonhoito sosiaaliala kauneus Virtuaalikoulu

> Näppylöiden puristelu
Viivapiirros näppylöiden puristelusta
Asiasanat: kotitalous (oppiaineet) iho hygienia (kooste) ihonhoito bioteknologia majoitus- ja ruokailupalvelut terveyskasvatus kotitalous elintarviketeknologia

> Kosteusvoide
Viivapiirros kosteusvoiteesta.
Asiasanat: voiteet ihonhoito terveysoppi terveyskasvatus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus