Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Venäjän aakkoset
Kaikki 33 kyrillistä kirjainta ja niiden ääntäminen.
Asiasanat: näppäimistöt ääntäminen kyrillinen kirjaimisto aakkoset venäjän kieli aakkoset ääni kirjoittaminen

> Venäjää verkossa: Treenikämppä
Venäjää verkossa on erityisesti yläasteen ja lukion venäjän opetukseen suunniteltu verkko-oppimisympäristö. Treenikämppä -osa sisältää venäjän kielen alkeisoppimateriaalia. Kappaleet koostuvat video- ja audiomateriaalista, koneen avulla tarkastettavista tehtävistä sekä linkkeihin perustuvasta materiaalista. Treenikämpässä keskitytään kyrillisten paino- ja kaunokirjainten hallintaan, tutustumistilanteisiin ja harrastus-, matkailu- ja ravintolasanaston hallintaan. Lisää mielenkiintoa ja haastavuutta opiskeluun tuo myös oman sarjakuvan luominen. Materiaali on tarkoitettu opiskeltavaksi numeroidussa järjestyksessä, koska kielen opiskelussa kielitaito karttuu vähitellen ja aikaisemmilla tiedoilla luodaan pohja uuden oppimiselle. Materiaali sisältää kyrillisen kirjaimiston näppäimistötyökalun.
Asiasanat: matkailu oppimisympäristö verkko-oppimateriaali sanastot kyrillinen kirjaimisto harrastukset venäjän kieli ravintolat venäjän kieli tutustuminen

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus