Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 6 kpl
> Palvelujen ja tuotteiden myynti
Materiaali sisältää oppimistehtäviä ja tietoa Hius- ja Kauneudenhoitoalan perustutkinnon yritystoimintaan liittyvän 2 opintoviikon opintokokonaisuuden suorittamiseen.
Asiasanat: kauneudenhoito tuotteet parturi-kampaamot terveys sosiaaliala palveluala palvelut hiusala myynti Virtuaalikoulu

> HIUSALAN YRITYKSEN PERUSTAMINEN
Materiaali opastaa oppijaa ymmärtämään hiusalan yrittäjyyden vaikutuksia omaan elämään, sekä tarjoaa konkreettisia käytäntöjä yrittäjyyteen perehtymisessä. Opettajalle materiaali tarjoaa vinkkejä ja käytännön harjoituksia hiusalan yrityksen perustamisen opintojen läpiviemisessä.
Asiasanat: hiusala parturi-kampaamot yrittäjyys Virtuaalikoulu

> HIUSALAN MUOTO-OPPI
Materiaali opastaa oppijaa ymmärtämään kasvojenmuodon merkityksen ja vaikutuksen asiakkaaseen parturi-kampaajan. Materiaali tarjoaa opettajalle tarkan kuvauksen kokonaisuuden läpiviennistä.
Asiasanat: hiusala kasvot kampaajat parturi-kampaamot muoto Virtuaalikoulu

> Hiusalan markkinointi
Materiaali opastaa oppijaa ymmärtämään markkinoinnin ja myynnin merkityksen parturi-kampaajan työssä. Materiaali tarjoaa myös opettajalle tarkan kuvauksen kurssin läpiviennistä.
Asiasanat: liikeideat hiusala parturi-kampaamot myynti parturit markkinointi Virtuaalikoulu

> Kampaamo
Oppimisaihio ammatilliseen kielenoppimiseen. Oppimispolku, jossa ideana on, että aihepiiriä lähestytään askel askeleelta. Ensin kielen oppija tutustuu sanoihin kuvien kautta, sukeltaa sitten rikkaaseen puhuttuun kieleen ja tekee erilaisia asioita syntyperäisen puhujan opastamana. Tämän jälkeen samaa kieliainesta (sanastoa ja rakenteita) harjoitetaan monipuolisesti erilaisten tehtävätyyppien avulla.
Asiasanat: oppiminen kieli ja kielet parturi-kampaamot suomen kieli kielitaito kielet hyvinvointi harjoitus ammatillinen koulutus virtuaalikoulu

> My Hair Salon
Kampaamoalan englanninkielistä sanastoa opettava interaktiivinen oppimateriaali, jossa tutustutaan kampaamoon ja sen työvälineisiin. Oppimismuotoina kuvasanakirjatehtävät, interaktiivinen oppimisympäristö sekä rakenteiden ja sanaston hallintaa mittaavat aukkotehtävät. Vaatii käyttäjältään kaiutin- tai kuuloketoiminnon.
Asiasanat: työvälineet parturi-kampaamot englannin kieli työvälineet englannin kieli Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus