Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 6 kpl
> Palvelujen ja tuotteiden myynti
Materiaali sisältää oppimistehtäviä ja tietoa Hius- ja Kauneudenhoitoalan perustutkinnon yritystoimintaan liittyvän 2 opintoviikon opintokokonaisuuden suorittamiseen.
Asiasanat: myynti hiusala tuotteet sosiaaliala parturi-kampaamot kauneudenhoito palvelut terveys palveluala Virtuaalikoulu

> HIUSALAN YRITYKSEN PERUSTAMINEN
Materiaali opastaa oppijaa ymmärtämään hiusalan yrittäjyyden vaikutuksia omaan elämään, sekä tarjoaa konkreettisia käytäntöjä yrittäjyyteen perehtymisessä. Opettajalle materiaali tarjoaa vinkkejä ja käytännön harjoituksia hiusalan yrityksen perustamisen opintojen läpiviemisessä.
Asiasanat: hiusala yrittäjyys parturi-kampaamot Virtuaalikoulu

> HIUSALAN MUOTO-OPPI
Materiaali opastaa oppijaa ymmärtämään kasvojenmuodon merkityksen ja vaikutuksen asiakkaaseen parturi-kampaajan. Materiaali tarjoaa opettajalle tarkan kuvauksen kokonaisuuden läpiviennistä.
Asiasanat: hiusala kasvot kampaajat parturi-kampaamot muoto Virtuaalikoulu

> Hiusalan markkinointi
Materiaali opastaa oppijaa ymmärtämään markkinoinnin ja myynnin merkityksen parturi-kampaajan työssä. Materiaali tarjoaa myös opettajalle tarkan kuvauksen kurssin läpiviennistä.
Asiasanat: markkinointi liikeideat myynti parturi-kampaamot hiusala parturit Virtuaalikoulu

> Kampaamo
Oppimisaihio ammatilliseen kielenoppimiseen. Oppimispolku, jossa ideana on, että aihepiiriä lähestytään askel askeleelta. Ensin kielen oppija tutustuu sanoihin kuvien kautta, sukeltaa sitten rikkaaseen puhuttuun kieleen ja tekee erilaisia asioita syntyperäisen puhujan opastamana. Tämän jälkeen samaa kieliainesta (sanastoa ja rakenteita) harjoitetaan monipuolisesti erilaisten tehtävätyyppien avulla.
Asiasanat: kieli ja kielet suomen kieli parturi-kampaamot oppiminen kielitaito hyvinvointi kielet harjoitus ammatillinen koulutus virtuaalikoulu

> My Hair Salon
Kampaamoalan englanninkielistä sanastoa opettava interaktiivinen oppimateriaali, jossa tutustutaan kampaamoon ja sen työvälineisiin. Oppimismuotoina kuvasanakirjatehtävät, interaktiivinen oppimisympäristö sekä rakenteiden ja sanaston hallintaa mittaavat aukkotehtävät. Vaatii käyttäjältään kaiutin- tai kuuloketoiminnon.
Asiasanat: parturi-kampaamot työvälineet englannin kieli englannin kieli työvälineet Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus