Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> Edistyneille | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuudessa perehdytään espanjan kielen puheen ymmärtämiseen. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä. Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion espanjan kielen opetukseen.
Asiasanat: urheilu espanjan kieli yliopistot suklaa jalkapallo ostaminen härkätaistelut edistys

> Kulttuuri
Käsittelee saksalaisen kulttuurin eri ilmentymiä: jalkapalloa, teatteria, televisiota, kirjallisuutta ja muotimaailmaa. Aineistossa painotetaan kuullunymmärtämistä. Lisäksi kuunteluiden tekstit ovat luettavissa. Kirjallisuustekstissä annetaan malli saksankielisen esseetyyppisen kirjailija- ja kirjaesittelyn kirjoittamiseen. Kaikkiin teemoihin sisältyy sanastoharjoituksia.
Asiasanat: televisio (joukkoviestimet) kirjallisuus saksan kieli muoti kulttuuri kieli ja kielet jalkapallo yso_teatteri_1 lukio kirjallinen ilmaisu saksan kieli kulttuuri etäopetus kuullun ymmärtäminen Opetushallitus

> Jalkapallo
Viivapiirros jalkapallon pelaamisesta.
Asiasanat: joukkuepelit liikuntaharrastus palloilu liikunta urheilu jalkapallo harrastukset joukkueurheilu urheiluvalmennus joukkueurheilu liikuntakasvatus urheilu

> Jalkapallo
Jalkapallo sopii jokaiselle luokka-asteelle sen matalan aloituskynnyksen vuoksi. Laji kehittää monipuolisesti ja leikinomaisesti fyysis-motorisia ominaisuuksia sekä sosiaalisia taitoja. Verkkosivuston tarkoituksena on, että opettaja löytäisi nopeasti ja tehokkaasti tuen oppituntiensa sisällön suunnitteluun ja toteutukseen. Sivustolle on koottu vuosiluokittain jäsennettyjä vinkkejä erilaisiin palloilutaitoja kehittäviin harjoituksiin ja leikkeihin sekä selkeitä ja yksinkertaisia mallitunteja, jotka koostuvat alkuleikistä, taito-osuudesta ja pelihetkestä. Malleissa on mainittu myös tarvittavat välineet sekä vinkkejä opettajalle. Sivusto tukee Kaikki Pelaa -ideologiaa.
Asiasanat: liikunta joukkuepelit jalkapallo joukkueurheilu liikuntakasvatus joukkueurheilu pelaaminen liikuntakasvatus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus