Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Sosiaalipsykologian verkko-opinnot
Tampereen yliopiston avoimen yliopiston sosiaalipsykologian verkkokurssi.
Asiasanat: sosiaalipsykologia verkkokurssit

> Kurssit: YKItreenit, englanti
Englannin YKItreenit on verkkokurssi, joka sisältää rakenne- ja sanastoharjoituksia sekä puheenymmärtämis- ja tekstinymmärtämistehtäviä kolmella eri tasolla. Kieltä voi opiskella opiskelupäiväkirjan avulla ja suorituksista saa palautetta. Kurssin avulla voi harjoitella yleistä kielitutkintoa varten, mutta se soveltuu kaikille englannin kielen itsenäiseen opiskeluun.
Asiasanat: kurssit kielioppi sanajärjestys sanastot verkkokurssit englannin kieli

> Most - venäjän verkkokurssi
Most on venäjän alkeisverkkokurssi, joka on tarkoitettu aikuisopiskelijoille kansalais- ja työväenopistoissa, lukiolaisille sekä itseopiskelijoille. Kurssi alkaa aakkosten ja äänteiden opettelusta sekä tervehdyksistä ja tutustumistilanteista, joiden jälkeen perehdytään teemoihin vapaa-aika, ruokailu, kaupungilla liikkuminen ja ostoksilla käyminen, kyläily, matkailu, kulttuuri, hotellissa asioiminen sekä luonto ja luonnonilmiöt, kuten sää. Materiaali sisältää myös kielioppiosion. Kurssi tarjoaa oppimateriaalia noin 40 tunnin verkko-opiskeluun. Yhden oppimateriaalipaketin opiskeluun on laskettu kuluvaksi noin kaksi tuntia viikossa. Parhaiten kurssi toimii Internet Explorer-selaimella. Äänet ja videot käyttävät mediasoittimena Windows Media Playeriä.
Asiasanat: verkko-oppimateriaali venäjän kieli verkkokurssit venäjän kieli

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus