Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Persoonallisuus ja mielenterveys - Lukion psykologia - Internetix
Internetixin Persoonallisuus ja mielenterveys-oppimateriaali liittyy lukion psykologian kurssiin (PS5). Oppimateriaalissa on aiheeseen liittyviä tehtäviä ja www-linkkejä.
Asiasanat: psykologia persoonallisuus mielenterveys hyvinvointi

> Persoonallisuus ja temperamentti | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion psykologian opintoja. Teemakokonaisuus kuuluu PS5-kurssiin ja käsittelee persoonallisuutta ja temperamenttia. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: temperamentti lukio psykologia persoonallisuus Opetushallitus

> Persoonallisuus, mielenterveys (PS5) | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion psykologian opintoja. Teemakokonaisuus käsittelee persoonallisuutta ja mielenterveyttä (PS5). PS5-kokonaisuus sisältää alatasot Persoonallisuus ja temperamentti sekä Mielenterveys ja hyvinvointi - näistä on myös erilliset materiaalikuvaukset. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: lukio persoonallisuus mielenterveys Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus